Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet hozzászokni ehhez 26 évesen?

Figyelt kérdés

Megpróbálok rövid lenni:

Bizonyára nagyon sok itt az ilyen fajta kérdés, de akkor is kíváncsi vagyok, hogy a hasonló emberek hogyan szoktak ehhez az élethelyzethez hozzá.

Hogyan lehet hozzászokni ahhoz, hogy egy 26 éves pasi nem kell a kutyának sem? A környezete szokás szerint azt mondja, nincs oka panaszra a kinézetét illetően.

Nem tudom 190 magas vagyok 90 kg úszok és kondizok.

Mindezek mellett egyetemet végeztem. Tehát nem vagyok iq nuku sem.

Mégis az elmúlt időszakban nagyon sok nővel találkoztam és egytől egyig azt mondja mindegyik, hogy legyünk csak barátok, nincs meg a kémia stb.

Ezeken meg sem lepődöm már. De komolyan.

Kérdés: Hozzá lehet szokni az egyedülléthez, illetve hogyan lehetne semmibe venni a nőket? Az ismerkedési ösztönt mint olyat kiirtani saját magamból.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 14. 10:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ehhez nem lehet hozzászokni, csak szenvedés ez az állapot. Elnyomni, nem gondolni rá, elfoglalni magad valamivel, ami közben nincs időd ezen gondolkodni lehet ideiglenes megoldás, de aztán mégis újra eszedbe jut majd.

Úgyhogy az egyetlen esélyed, ha soha nem adod fel.

2014. jún. 14. 10:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Oké ezeket mind aláírom. De akkor kérdés: Mitől lesz kémia?
2014. jún. 14. 10:29
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

neked es a hozzad hasonlo pasikkal egy gond van, ismerkedeskor latszik rajtatok hogy "Legyen mar valaki a baratnom!" szindromaban szenvedtek, es ezt a csajok hamar eszreveszik.

probalj csak egyszeruen elbeszelgetni, mintha nem is erdekelne a kapcsolat, ne eroltesd az ismerkedest

off: az egyetem nem garancia az iq-ra, van eleg ellenpelda...

2014. jún. 14. 10:44
 14/25 A kérdező kommentje:
És miért gond az a lányoknak ha akarják őket?
2014. jún. 14. 11:00
 15/25 anonim ***** válasza:
A lányoknak nem az a gond, ha akarják őket, hanem ha látszik rajtatok h nem igazi kapcsolatot akartok és nem azért mert valóban tetszik az a lány, hanem mert "már mindenkinek van párja", akarok én is... érted már?
2014. jún. 14. 12:02
 16/25 anonim ***** válasza:

kémia az van, vagy nincs, nem tudod befolyásolni.

de a butaságaid alapján látszik, hogy nem is vagy tapasztalt, meg egy 12 éve szintján is vagy, már bocs

2014. jún. 14. 12:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Kb 20 sornyi írásomból te eldöntöd, hogy milyen értelmi szinten állok csak mert próbálok egy dologra megoldást találni.

Melyikünk a hülyébb? Aki tudja és felismeri a hibáját és keres rá megoldást, vagy az aki élből elkezdi sértegetni a másikat?

2014. jún. 14. 12:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Részben igaza van azért.... mert itt olyasmiket említesz, ami nem mérvadó. hogy jársz-e kondizni? ok... meg ha már ennyien visszautasítanak, akkor nem gondolod, h veled van a baj? igen, erre kb rájöttél.. de az is kérdés h milyen lányokat próbálsz felszedni?
2014. jún. 14. 12:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Bírok mikor egyesek azzal jönnek, hogy biztos a kérdezővel van a baj. NEM.

Hanem az idióta lányokkal. Minden pasinál elvárnák, hogy kemény macsó legyen. Persze aztán megy majd sírni az anyjához ha a macsó pasi elveri.

Az meg igen is fontos, hogy jár kondizni és nem egy gyenge kövér alkat.

Mondjuk van az a kor ahol már nem az a fontos, hogy macsó vagy-e hanem milyen apja lennél a gyerekének. 25-26 éves csajok között már van olyan aki azt nézi, hogy normális-e a pasi és nem azt, hogy macsó-e.

2014. jún. 14. 13:09
 20/25 anonim ***** válasza:

utolsó, te el vagy tévedve :D

vagy még nem láttál nőt közelről...iiigen, ha sokan elutasítanak vkit akkor tuuuti nem vele van a baj hanem az összes többi emberrel, na persze.... :D

am max a tinikre lehet igaz amit írsz, de feltételezem hogy egy 26 éves pasi nem tinilányokat akar összeszedni.

2014. jún. 14. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!