Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Az történt hogy, a barátnőm szobájába találtam egy "régi képek" feliratú dvd- t gondoltam megnézem, volt rajt meglepetés... pl egy videó amiben az exe dugja. Egy világ omlott össze bennem, már mint azért mert csalódtam bnőmben , ennél értelmesebbnek néztem.2014. jún. 12. 16:55
1/18 anonim válasza:
Hali! Én kidobnám mint a macskát xarni. De előtte jól meg***nám a szájába.
2/18 anonim válasza:
Miért omlott össze benned egy világ? Akkor még nem is ismert téged, és párkapcsolatban miért ne lehetne ilyeneket csinálni?
3/18 A kérdező kommentje:
Ezért nem fogom kidobni...
2014. jún. 12. 17:06
4/18 A kérdező kommentje:
Azért omlott össze, mert egy normális erkölcsű lány nem csinál ilyet.
2014. jún. 12. 17:07
5/18 anonim válasza:
Én sem értem.
Elhiszem hogy megrázó volt más pasival intim helyzetben, de ettől ő nem rosszabb mint most. Akkor ő volt a párja, most te. Elszámolási kötelezettsége nincsen, és erkölcsi felelősség sem terheli.
6/18 anonim válasza:
Miért ne csinálna? Nem a világnak küldözgetik szét a videót, hanem maguknak tartják meg. Ebben semmi nincs. Ne mondd, hogy téged nem izgatna, ha például a barátnődről lennének szexi képeid.
7/18 anonim válasza:
Semmi köze az erkölcshöz. Sokan játszanak ilyen, sőt ennél sokkal durvább szexuális játékokat a párjukkal. Nem a netre rakta fel pénzért. Gondold csak át.
8/18 anonim válasza:
nem értitek, nem azért csalódott mert látta a barátnőjét az exével, hanem mert nem úgy ismerte a barátnőjét hogy ilyeneket csinálna...
9/18 anonim válasza:
Milyeneket? Azt, hogy szexel? :D Nagy dolog, hogy készül róla egy videó, ami soha nem kerül fel sehová...
10/18 anonim válasza:
jah és linket kérünk :DDDD (vicc volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!