Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hozzászokni ehhez 26 évesen?
Megpróbálok rövid lenni:
Bizonyára nagyon sok itt az ilyen fajta kérdés, de akkor is kíváncsi vagyok, hogy a hasonló emberek hogyan szoktak ehhez az élethelyzethez hozzá.
Hogyan lehet hozzászokni ahhoz, hogy egy 26 éves pasi nem kell a kutyának sem? A környezete szokás szerint azt mondja, nincs oka panaszra a kinézetét illetően.
Nem tudom 190 magas vagyok 90 kg úszok és kondizok.
Mindezek mellett egyetemet végeztem. Tehát nem vagyok iq nuku sem.
Mégis az elmúlt időszakban nagyon sok nővel találkoztam és egytől egyig azt mondja mindegyik, hogy legyünk csak barátok, nincs meg a kémia stb.
Ezeken meg sem lepődöm már. De komolyan.
Kérdés: Hozzá lehet szokni az egyedülléthez, illetve hogyan lehetne semmibe venni a nőket? Az ismerkedési ösztönt mint olyat kiirtani saját magamból.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, igazuk van, csináld ezt, ha éretlen kislány kell.
Nem irónikus vagyok, de érett, határozott nőknél ez már nem válik be, de a korod alapján simán bejöhet még a 20 éves csaj is neked...
Nekem se jön be cosmó pasi, akiért más odavan...attól nem lesz kémia, hogy kinéz valahogy valaki...
Én megértelek. A mai lányoknak semmi se jó.
Én 24 évesen voltam először lánnyal.
Most van barátnőm. A természete iszonyú rossz de legalább van szex meg nem néz ki annyira rosszul. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy válogassak, mert 100-ból 99 lány elutasított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!