Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz kellemetlen egy ilyen nyaralás?

Figyelt kérdés
Párommal és haverokkal megyünk együtt. A probléma ott van, hogy jön párom volt barátnője is, aki az egyik lánnyal nagyon jóban van, és ők ketten is akarják, hogy jöhessen. Engem nem zavar, páromban 100%osan megbízom, csak nem tudom , hogy nem lesz e mégis kelemetlen vki számára ez az egész. Mit gondoltok? Pusztán véleményekre vagyok kíváncsi, nyílván nem feltétlenûl lesz bármilyen kellemetlen szituáció, lehet jóban leszek a lánnyal is.
2014. jún. 11. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nyaralás a lazulásról, a teljes kikapcsolódásról, a minél kevesebb alkalmazkodásról, a párommal zavartalanul együtt töltött órákról szól. Az ex mellett ezt maradéktalanul nem tudnám megtenni. Más egy közös buli, ahol esetleg összefutunk és más egy több napos nyaralás.
2014. jún. 11. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Voltam már hasonló szituban, nekem annyira nem volt vészes, de annyira izgalmas sem...de pl. volt egy-két fura helyzet, mondjuk, amikor párom megkérte a lányt, hogy csináljon rólunk közös fotót. (ő volt épp kéznél, de akkor is furcsálltam).

Amúgy meg nyilván sok függ attól, hogy milyen az a lány, akiről szó van, hogyan viszonyul hozzátok, te hozzá stb. Elsülhet jól is, meg rosszul is...Bár, őszintén szólva én nem értem azokat a lányokat, akik elmennek úgy közös nyaralásra/kirándulásra, hogy tudják, hogy ott lesz az exük...Magamból kiindulva, én tuti nem csinálnék ilyet.

2014. jún. 11. 17:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Párom nem akarja, sőt most kifejezetten azt mondja, hogy igazából annyira nem tud miről beszélgetni ezzel a lánnyal, mert semmi közös témájuk nincs már (teljesen más utakon jának ). A társaságból szeretné egy nő, hogy jöjjön, meg maga a lány is szeretné. Egyébként 3.5 évig voltak együtt, mi fél éve jöttünk össze.
2014. jún. 11. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szívesen mennék a párom exével nyaralni, sőt az exemmel és a barátnőjével sem, így nem is értem a lányt, aki veletek akar menni. Persze, lehet normálisan, felnőtt emberek módjára kezelni a szitut, de ha a leányzó (ex) nem jó szándékkal megy oda, akkor teljesen mindegy, hogy a kérdező mit csinál, a hölgyemény elronthatja a nyaralást.

Ha párod sem akarja, hogy menjen, akkor mondjátok meg, hogy nem jöhet, vagy menjetek el ti külön nyaralni. Én biztos nem mennék bele ebbe a szituba. Nem azért, mert nem bízok a páromban, hanem mert roppantul zavarna, ha a lány bármivel is próbálkozna, vagy beszólna.

2014. jún. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!