Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Volt már kulfoldon, nyaralás...

Volt már kulfoldon, nyaralás ( vagy kulfoldi kint tartozkodás) alatt kellemetlen, vicces, élményed?

Figyelt kérdés

Nekem sajna volt, akkoriban még csak pàr havonta jàrtam ki a pàromhoz ( azota eltelt jo pàr év, és kint is ragadtam egy nyugatt-europai orszàgban), amikoris a kovetkezo tortént velem:

Vannak ezek az " ontisztito" vagy nemtudomhogyhivjàk wc-k, ahova bemész, elvégzed az elvégeznivalot,ezalatt az ajto mellett odakint egy gomb jelzi a kintieknek hogy vannak bent, aztàn kijossz, és a wc az ajtozàrodàs észlelésével automatikusan becsukodik és fertotlenit, oblit, de mindehol, az egész helyiséget! No, meg kellett àllnunk egy nagy hipernél, elmentem a mosdoba, ez a tipusu wc volt...és vagy bénàztam, vagy nem tudom, de még éppenhogycsak végeztem, mikor làtom, hogy egy nyanya nyitja ki az ajtot, aztàn làtja, hogy bent vagyok, erre " jaaaj, bocsànat", zàrnà be..én uvoltok ki, hogy be ne zàrja nekem teljesen, de bezàrta, erre vilàgitàs le, és a falon lévo kis lyukakbol OMLOTT!!! ràm mindenfelol a viz :D :D

Amikor kiléptem az ajton, làttam hogy a mami egyik làbrol a màsikra toporogva csak annyit mondott: " jajajjj, elnézést, ezt én okoztam???.."

Azota kerulom az ilyen mosdokat...

Veletek tortént hasonlo vicces - bàr ez inkàbb kinos - szori?

2009. júl. 6. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezen jot nevettem! :D

En egy francia nyelvu orszagban elek. Mikor kijottem, meg nem beszeltem franciaul, de otthon vettem konyvet, amit kihoztam, es szorgalmasan tanulgattam, meg neztem a tevet, jartam az utcakat - egy szo mint szaz, 3 honap mulva mar barkivel eltarsalogtam barmirol.

Fiatal leven, szorakozni is jartam. Egyszer megismerkedtem egy fiuval, akivel flortolni kezdtunk, majd elhivott randizni. A randi jol sikerult, ereztem, hogy mindket fel benne lenne a folytatasban, de a fiu nem nagyon kezdemenyezett, en meg olyan tipusu lany vagyok, akinek ez nem okoz problemat, igy kozoltem vele, hogy szeretnem, ha itt, es most (egy fovarosi teren voltunk, tele emberekkel) megcsokolna.

A pasi nagyon voros lett, nezett jobbra-balra, hogy ezt ki hallotta (szo ami szo, furcsan nezett par ember, de gondoltam, csak kivancsiak), majd kozolte, hogy elfelejtett valamit, majd jelentkezik - es lelepett. Nem ertettem a dolgot, elmeseltem a helyi baratnomnek az esetet, aki rohogogorcsben tort ki, es elmagyarazta a helyzetet.

A francia baiser = csokolni ige mar evtizedek ota elvesztette eredeti jelenteset, es egy mas, nagyon vulgaris szot helyettesit. Nekem meg ezereves szotaram volt (meg a nagymamamtol orokoltem), amiben nagy gondosan kikerestem a csokolozni iget.

Szoval azt kerdeztem meg attol a szerencsetlen fiutol mindenki fule hallatara, hogy ugyan nem b*szna-e meg ott helyben, a turistakkal es helyiekkel tomott teren. Csoda-e, hogy elmenekult? :D

2009. júl. 6. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

nem velem történt, hanem anyukámmal

még 20 éve Szerbiában gyakorlatilag kettétört az angol wc a fürdőben, amig anyukám tusolt, és minden gusztustalanság végigömlött a padlón.

2009. júl. 6. 13:06
 3/3 A kérdező kommentje:

:D:D

elso vàlaszolo: nosss igen...ez velem is elofordult, Franciorszàgban élek, a baiser-t tudtam, hogy nem illene hasznàlni, én a "visiter" hasznàlatàba keveredtem bele sokszor :)

2009. júl. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!