Anyum nem enged a barátommal nyaralni. Mit tegyek?
Már több, mint egy éve zökkenőmentesen együtt vagyunk a párommal. Idén el szeretnénk menni nyaralni, de anyám nem engedi.
Tudom, hogy még fiatal vagyok és félt, de azt mondta, ha valamelyik barátnőmmel mennék, elengedne. Nem értem, hogy a barátommal miért nem tud... Hogyan vehetném rá?
16/L
Esetleg menjetek többen együtt nyaralni, barátokkal, barátnőkkel. Ha összehoztok egy jó társaságot, és ismerik a szülők is őket, akkor talán szívesebben elengednének téged így.
Egyébként nem értem a szüleidet. Biztosan ismerik a barátodat ha már több mint egy éve együtt vagytok. Ennyire megbízhatatlannak tartják? Eleve akkor el kellett volna tiltaniuk tőle, ha ez a helyzet.
Egy barátnővel nyaralni menni 16 évesen sokkal veszélyesebb.
Hülyeség az egész. Mégis mit nem tudtok a barátoddal tenni, amit nyaraláson igen?
Bírom az ilyen hatalmaskodó szülőket, meg rosszindulatú kommentelőket, ha én boldogtalan vagyok, legyen az más is.
Nem tudom, hogy tudnád rávenni, mindenesetre nincs igaza.
Talán mert ismeri a barátját, hogy mennyire könnyelmű, felelőtlen, stb.
Én mondjuk barátnővel sem engedném el. Két tini hajmeresztő dolgokra képes, főleg nyaralás alatt, és váratlan helyzetek is adódhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!