Anyum nem enged a barátommal nyaralni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már több, mint egy éve zökkenőmentesen együtt vagyunk a párommal. Idén el szeretnénk menni nyaralni, de anyám nem engedi.
Tudom, hogy még fiatal vagyok és félt, de azt mondta, ha valamelyik barátnőmmel mennék, elengedne. Nem értem, hogy a barátommal miért nem tud... Hogyan vehetném rá?
ja és arról nem is beszélve, hogy nyilván ők fizetnének érte...............
2014. máj. 29. 21:32
12/20 anonim válasza:
Törődj bele, tinikapcsolatnak nem része a együtt alvás nyaralgatás, ráértek arra még.
2014. máj. 29. 21:35
13/20 anonim válasza:
Ezt annyira imádom amikor jönnek a prédikálások: "Jaj, fiatal vagy még".. "Én sem engedném el a lányomat". A mai világban (sőt 30évvel ezelött is) Voltak fiatalon kapcsolatok és együtt akartak nyaralni elmenni valahova ami teljesen természetes dolog, nemértem ezeket a kommentelőket, az ő lányuk 18éves koráig erényövbe lesz és nyomkövető a bőrébe ültetve mert nehogy "rosszalkodjon"? Megértem a szülőt aki félti a gyerekét de ha már van egy kapcsolatod, ami több mint egy éves (amihez gratulálok) akkor nemigazán értem mi ez a nagy féltés, valószínű jobban meg tud védeni a barátod mint a barátnőid. Szerintem sokkal több veszélyt rejt ha 3-4 lány elmegy nyaralni mintha csak egy a barátjával, de biztos én vagyok a tudatlan..
2014. máj. 29. 22:12
14/20 anonim válasza:
en egyetlen esetben engednem el a 16 eves lanyomat a baratjaval nyaralni: ha a fiu szulei viszik oket es ismerem a szuloket. szerintem korai 16 evesen kettesben menni nyaralni. ha 16 eveswn valaki kiszabadul a szuloi kezek alol akkor nagyon felelotlen es meggondolatlan tud lenni. szukseg van egy erett felnottre.
2014. máj. 29. 22:18
15/20 anonim válasza:
13-aska:
Szerinted a szex miatt aggódik csal az anyukája? Más nem is történhet 2 gyerekkel egyedül 1 hét alatt másik városban/országban?
Te sem vagy még alkalmas az önállóságra ezek szerint.
2014. máj. 29. 22:21
16/20 anonim válasza:
Hova mennétek? Mennyi időre? Kikkel? Hány éves a barátod? Ki fizetné a nyaralást? A szex miatt nem akar elengedni anyukád, vagy mégis miért?
2014. máj. 29. 22:25
17/20 anonim válasza:
A barátod hány éves? Azt ugye tudod, hogy a szobafoglaláshoz kell legalább 1 nagykorú személy.
Na és ki fizetné az egész cécót?
Anyud félt és ez tök érthető, akármennyire is felnőttnek érzed magad ebben a korban. Barátnővel talán azért engedne el, mert azt ismeri és tudja, hogy neki több esze van, mint neked. (bár én így se engednélek el)
Az megint más lenne, ha a barátod családja vinne el, mert aki figyel rátok.
2014. máj. 29. 22:35
18/20 anonim válasza:
15-ös!
ez mind szép és jó, de a lány leirta hogy a barátnőivel elmehet. Erre irtam.. Még mindig nagyobb veszély fenyeget 3-4lányt mimt 1lányt egy fiúval
2014. máj. 29. 22:36
19/20 anonim válasza:
Én sem engedném a 16 éves lányomat. A barátod mennyi idős? Mert gondolom azért még ő is gyerek, vagy legalábbis majdnem. Csoportosan, ha többen mennétek és mondjuk lenne felnőtt (nem 18 éves, hanem legalább 22-23 éves) a csapatban esetleg. De kettesben nyaralni biztosan nem engedném a 16 éves lányomat a barátjával.
Annyit tehetsz, hogy beletörődsz, vagy felnőttet is hívtok a nyaraláshoz. Talán ha azt megemlíted elenged...
2014. máj. 30. 05:28
20/20 anonim válasza:
16 eves kis kamaszlany vagy. Menjetek a szulokkel nyaralni raersz a baratoddal menni akkor, ha mar felnott vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!