Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van köztetek olyan, akinek a szex nem csak egy kellemetlen velejárója egy párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Meg az apádnak aztat a rongybatekert náthás fäszät tudod nem mindenki születik szupermennek
2014. jún. 3. 22:56
 12/14 anonim válasza:

szeirintem ez hülye kérdés, a nők se úgy vannak beprogramozva, hogy csak szaporodás céljából közösüljenek.

igenis én is szeretek szexelni, akár egész nap tudnám csinálni:)

szeretkezni is és jó keményen kurni is szeirntnek a nők:)

18/L

2014. júl. 1. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:

magyarul mi nők is szeretünk szexelni, csak nem mindegy hogy kivel:) mert aki béna, szar az ágyban, puhap...cs azzal nem, de akivel jó, azzal igen.

Csak szemléltetésképp, hogy mennyi béna pasi van: én azért éltem át csak 24 évesen először az orgazmust, mert akkor jöttem össze azzal az 1 férfival aki képes volt kielégíteni. (Akivel ma is együtt vagyok).

Az előtte lévő férfiakkal akikkel volt szexuális kapcsolatom soha egyszer sem sikerült orgazmust elérnem, pedig 6-an voltak. Volt 1 éves kapcsolat is, és mégsem jött össze. Na ennyi. (28N)

2014. júl. 1. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Meg az apádnak aztat a rongybatekert náthás fäszät tudod nem mindenki születik szupermennek"

Valóban nem. A szexuális kultúra és a jó kommunikáció a partnerrel folyamatosan fejleszthető - csakúgy, mint az érzelmi intelligencia és a jó modor. :-)

2014. júl. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!