Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy csajjal, de van pasim és szeretem, akkor leszbikus vagyok? Szerintetek a pasim belemenne egy hármasba? 7 hónapja vagyunk együtt a pasimmal.
Egyáltalán nem vagy ettől leszbikus, max kíváncsi. Persze ha tetszett a dolog és a továbbiakban is szeretnél lánnyal lenni, akkor már el lehet gondolkozni.
A barátod szerintem egész biztos odáig lesz a hármastól ;D Az enyémnek is tetszett, mikor felvetettem neki :)
Bocs az offért.
Kedves 6-os! Aztán azzal kinek árt a kérdező, ha egyszer-kétszer kipróbálja a saját nemével is?! Inkább ezzel vezesse le a feszkót, mint hogy embert öljön mondjuk...
Kérdező, te meg ne szégyellj ilyet megkérdezni, a párod biztos örülni fog. Ha meg esetleg mégsem, akkor sincs semmi baj, max annyi, hogy most erről te is lecsúsztál. De azt meg neked kell tudni, hogy a párod hogyan viszonyul az ilyenekhez. Ha tudod, hogy nagyon ellenzi az ilyesmit, akkor inkább ne kérdezd meg.
Mivel lefeküdtél egy csajjal van benned leszbikus hajlam, ha teljesen nem is vagy az....(biszex)
De nem ez a legnagyobb probléma, hanem hogy gerinctelen vagy amiért megcsaltad a pasid. És nem szereted. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!