Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van köztetek olyan, akinek a szex nem csak egy kellemetlen velejárója egy párkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 18:12
1/14 anonim válasza:
Miért lenne kellemetlen velejárója?
A szex létszükséglet... nem tanultad?
2/14 anonim válasza:
Nevezd meg informátorodat. Szakíts meg vele minden kapcsolatot.
4/14 anonim válasza:
Úgy kéne csinálni, hogy ne így éljük meg. És vannak olyan pasik, akik tudják ezt. Csak sajnos elég kevés.
6/14 anonim válasza:
Jó pasival függők vagyunk. Béna pasival nem kellemetlen, hanem menekülésre késztető :D
7/14 anonim válasza:
jaj mert ojan kényes s pic sák ezek a maji lányok hogy az szinte félellmetes
8/14 anonim válasza:
Nem tudom honnan szedted hogy a nőknek kellemetlen a szex... max azoknak akiknek töketlen a pasija, és nem tudja kielégíteni a nőjét.
Én személy szerint imádom a szexet, és igénylem is. (Heti 5-8 alkalom az átlag) Szerencsére olyan férfi van mellettem (a férjem), aki ki tud elégíteni. És akar is törődni velem.....szóval a szex inkább boldogságot jelent számomra, és nem kellemetlenséget...28N
9/14 anonim válasza:
Soha nem lennék olyan férfi mellett, akivel a szex a kapcsolat "kellemetlen velejárója" lenne kölcsönös örömforrás helyett.
10/14 anonim válasza:
ma 19:14
Ő... nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!