Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet teljes életet élni házasság és gyerek nélkül?
Kedves Kérdező! Teljesen megértelek!=)
Én is ugyanígy gondolkodom, nem bírom elviselni a gyerekeket, egyszerűen nem vagyok az a kedves, gyengéd, fészekrakó típus! Persze, hogy lehet teljes életet élni így is, ki mondja, hogy nem?? Nekem pedig ez a normális életforma, azért meg nem fogok szülni, mert azt várják el tőlem! Ha az emberi élet célja ennyi lenne, hogy szaporodjunk, akkor nem lennénk különbek az állatoktól, ezt egy filozófustól olvastam, és milyen igaza van!! Ne hallgass azokra, akik itt riogatnak, hogy jajj megbánod majd, meg így meg úgy!! Nem mindenki bánja meg, és az nagyobb baj lenne, ha azt bánnád meg, hogy szültél, mert akkor csak tönkre tennéd a magad és a gyereked életét is!! Tedd azt, amit jónak látsz! Egyébként meg hagyjuk már ezt a hülye feminista média dumát, ha valaki szívéből vágyik egy gyerekre, nem azért nem fog szülni, mert ezt írják a magazinokban!! Könyörgöm!!!
Én 26 vagyok.
De szerintem is az ember legfőbb alapigénye a szabadság!
Most vannak,akik ezt megtudják valósítani,vannak akik nem.
Sokan vannak,akik kényszerből élnek együtt,csak nem ismerik be,aztán úgy adják elő,mintha nekik így jó lenne.Nehezebb beismerni,hogy egyedül életképtelenek.
Az ember társas lény pedig nem azt jelenti,hogy napi 24 órában igényli emberek társaságát.
Ha társaságra van szükségem,akkor teszek róla.Ehhez nem kell együtt élni senkivel.
Sőt,szerintem az együttélés csak megrontja a kapcsolatokat,mert akkor látod meg az emberek teljes,valós énjét,ami kiábrándító:Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!