Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kell nekem!

Figyelt kérdés

Arról van szó h van egy lány aki tetszik/vagy több mint tetszik és írtam neki myvipen h megadhatná az msn címét nem irt vissza így írtam még vagy 2x.

Majd elkértem az egyik bnőjétől.de akkor is csak annyit irt h hagyj békén!

Szóval mit csináljak?

Azt hiszem ki volt neki írva h nem szeret neten ismerkedni...akkor ezek után mivel indítsak személyesen h ne nézzen hülyének és szóbaálljon velem

Tom az a válasz h akkor hagyjam békén és keressek mást..de nekem ő kell mindenben megfelel pedig alig tok róla valamit ...

A lány 15, én 17!

Hülyeségre nem vagyok kíváncsi mivel ez egy komoly kérdés...KÖSZÖNÖM

2009. dec. 30. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha Neked annyira kell, akkor hogy lehet hogy pont te nem tudod a választ a kérdésedre??
2009. dec. 30. 17:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt tom h kell..azt nem h mit csináljak ..de te minek irsz???
2009. dec. 30. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:

nem értem, hogy mit akarsz még tőle.

világosan és érthetően elhajtott. legyél férfi és vedd tudomásul.

2009. dec. 30. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyiszer elutasitott akkor biztos h nem fog msn-t adni meg semmi.Nincs semmi esélyed!!

16L

2009. dec. 30. 17:45
 5/11 A kérdező kommentje:
utolsó olvasd el megint...
2009. dec. 30. 17:46
 6/11 A kérdező kommentje:
h nyaggattam az msnnel meg a levelekkel aztán meg h elkértem méstó lsztem azért tiltott le. .nem??
2009. dec. 30. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:

azért tiltott le mert nem kiváncsi ráád..

és amugy sztem élöben is elküldeni h hagyd békén..

2009. dec. 30. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:

A stílusodból ítélve én is elküldenélek. Erőszakos, udvariatlan bunkó vagy.

Ez egy komoly válasz...

2010. jan. 1. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
még nincs megérve egy kapcsolatra a lány. egyszerűen fél. Még én 18 éves létemre is félek. Ja és pasi vagyok
2010. jan. 1. 21:59
 10/11 anonim válasza:
Azt is csinálhatod, h ha összetalálxol vele, köszönsz neki, mosolyogsz, az életben próbálj vele rendes lenni, ne neten.
2010. jan. 1. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!