Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran beszéljek vele, úgy hogy ne vegye tolakodásnak?
ne várj sokat a talival, az msn-es ismerkedés sztem egy sz@r dolog, bár ezzel sokan nem értenek egyet.
ismerd meg élőben, ha ott elnyered a vonzalmát, meg jól érzi magát veled, akk nyert ügyed van :)
Am ha mindenáron MSN, akk ne írj neki minden nap, pl 2alkalommal írsz neki egymásután, harmadjára írjon csak ő!
MSN-en keresztül nagyon nehéz észrevenni azokat a jeleket, amik egyértelműen arra buzdítanak, hogy folytatsd, mert jó úton haladsz. Ennek ellenér - köszönhetően az emotikonknak - nagyjából-pontosan meg lehet állapítani, hogy hogy smint állsz.
Ha a beszélgetésetek el tud laposodni, tehát sokáig nem válaszol, vagy akkor is röviden, akkor nem vevő rád. Ha élénken tudtok csevegni, mindenféléről, hosszan válaszol. észre se veszitek, hogy hogy ment el az idő, akkor ez arra utal, hogy megvan a közös hullámhossz.
Ha megvan a közös hullámhossz, akkor figyeld, hogy hol tart a beszélgetés, milyen témánál. Ha úgy érzed, hogy olyan a téma, akkor be lehet dobni az ötlete. Ne légy túl komoly! Példa: (Csokikról dumáltok)
...
Te: Én nagyon szeretem a forrócsokit is.
Lány: Az tényleg finom!
Te: Figyelj... Az jutott eszembe, hogy tudok egy jó cukrászdát, ahol finom forrócsokit adnak. Elmegyünk holnapután?
...
Egyszerűsített példa, de működik, és máris van egy randid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!