Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem venné tolakodásnak?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 9.-es, most jött a gimibe. Nagyon tetszik, a menzán gyakran akad össze a tekintetünk(habár lehet hogy csak bebeszélem magamnak, hogy szándékosan csinálja...)

Hogy elegyedhetnék vele szóba? HA csak simán odamennék, nem venné tolakodásnak? Nem vagyok egy álompasi, túlságosan sovány vagyok, ezért önbizalmam sincs. Válaszokat előre is köszi.

2011. szept. 26. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:

VÉGRE EGY NORMÁLIS KÉRDÉS!

Néz ha tetszik probálj a közelébe mennit nagy divat a "Leülhetek melléd?" tipusu megközelités

2011. szept. 26. 18:41
 2/9 krvua ***** válasza:
szívesen
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok pls seg4tsetek
 4/9 anonim ***** válasza:
nem hiszem. nem baj h sovány vagy a barátom 180 cm max 60 kiló, nem volt még belőle hátránya 20L
2011. szept. 26. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Helló!

Egyetértek az előttem szólóval. A "Leülhetek melléd?" téma szerintem egy remek ötlet. Ha már ott ülsz, akkor szóba is elegyedhetsz vele.

Én főiskolás vagyok, de ugyanezt csinálom most is, ha tetszik egy lány, előadáson mellé ülök azt próbálok beszélgetni vele. Ha másra nem, arra jó, hogy megtudd, érdemes-e próbálkozni.

2011. szept. 26. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: ja és én is annyira sovány vagyok, hogy az már szégyen. Szerintem a testalkatod ne nagyon befolyásolja az önbizalmad, befolyásolja az, hogy milyen jó fej vag. (Már ha az vagy :D )
2011. szept. 26. 18:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, én is 180/60 vagyok. :D Holnap megpróbálok odamenni hozzá diszkréten. :D
2011. szept. 26. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos azzal is van már tapasztalatom, hogy ha nem jövök be a lánynak, akkor nem is tudok vele nagyon beszélgetni. Sok lesz a kínos csend. :S
2011. szept. 26. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
A kínos csend nem csak rajtad múlik, hanem a másik félen is. Egyébként tudod, van az a mondás, hogy akkor jó, ha amikor csend van, akkor az nem kínos. Először nem tudtam milyen, de volt egy lány, akivel ha csönd volt is, nem éreztem azt ,hogy besültem. Annyit kell tenni, hogy ha nem tudsz mit mondani, akkor nézd:D Nézz a szemébe és ha visszanéz mosolyogj :D
2011. szept. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!