Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem venné tolakodásnak?
Van egy lány, 9.-es, most jött a gimibe. Nagyon tetszik, a menzán gyakran akad össze a tekintetünk(habár lehet hogy csak bebeszélem magamnak, hogy szándékosan csinálja...)
Hogy elegyedhetnék vele szóba? HA csak simán odamennék, nem venné tolakodásnak? Nem vagyok egy álompasi, túlságosan sovány vagyok, ezért önbizalmam sincs. Válaszokat előre is köszi.
VÉGRE EGY NORMÁLIS KÉRDÉS!
Néz ha tetszik probálj a közelébe mennit nagy divat a "Leülhetek melléd?" tipusu megközelités
Helló!
Egyetértek az előttem szólóval. A "Leülhetek melléd?" téma szerintem egy remek ötlet. Ha már ott ülsz, akkor szóba is elegyedhetsz vele.
Én főiskolás vagyok, de ugyanezt csinálom most is, ha tetszik egy lány, előadáson mellé ülök azt próbálok beszélgetni vele. Ha másra nem, arra jó, hogy megtudd, érdemes-e próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!