Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan férfi, aki komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki komolyan venne egy LÁNYT?! Kérlek, adjatok tanácsot, fiúk, lányok, nők, pasik, mindenki!

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, szóval még közel sem nő, lány, de már nem kicsi. Legalábbis én nem tartom annak magam. Elég érett gondolkodásom van, szinte mindenről lehet velem beszélgetni, rengeteg dologhoz értelmesen hozzá tudok szólni, határozott vagyok, de szeretek nevetni. Sosem tudtak "lázba hozni" a velem egyidős fiúk, valahogy mindig is az idősebb korosztály fogott meg. Az első pasi 24 éves volt, akibe belezúgtam, de nem történt köztünk semmi - hát persze... Szóval, tudom, hogy ezt apa-komplexusnak nevezik, azért lehet szükségem idősebb férfira, mert kell, aki egyúttal vigyázzon is rám, törődjön velem, amit az apámtól nem igazán kaptam meg, de ugyanakkor kapcsolatot is benne keresek. Mindenre van tudományos magyarázat. Már csak néhány tapasztaltabb embert szeretnék meghallgatni, aki válaszol a feltett kérdésre: Létezik-e olyan férfi 50 év alatt, aki férfiasan jól néz ki, sármos, és nem használna ki egy olyan lányt, mint én vagyok?

Kérlek, aki csak szidni és röhögni akar a saját "vicces" hozzászólásain, inkább ne is írjon!

2011. szept. 7. 20:35
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
67%

ha van kedved ismerkedni itt a FaceBookom!

[link]

2011. szept. 7. 20:36
 2/41 anonim ***** válasza:
Milyen kortól számít neked valaki férfinek? 18 felett?
2011. szept. 7. 20:37
 3/41 anonim ***** válasza:
84%

Hasonló cipőben járok..de azért 40+ már picit durva..

Szerintem, most még a tanulásra koncentrálj..

2011. szept. 7. 20:38
 4/41 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos egy elkeseredett férfi ki fog használni. De ilyet ne akarj szerintem, mert valójában kevesebbet érnek a veled egykorúaknál. Aki meg normális lelkivilágú, az minimális eséllyel keres 15 éves lányt komoly kapcsolatra, laza kapcsolatot pedig egyáltalán nem keres. Szóval nagyon óvatosan. Ne add könnyen magad senkinek, mert sokan elég magas szintre jutnak el a színjátékban...

Mondjuk nekem meg a fiatalabb, de érett gondolkodású lányok jönnek be. Bár én csak 18 vagyok. Ez milyen komplexus? :)

F/18

2011. szept. 7. 20:39
 5/41 A kérdező kommentje:
Van olyan, akire 18 év körül is azt mondom, hogy "igen, ő férfi", a gondolkodásától függ. Meg arról, hogy a piáról, a kocsiról meg Lady Gagáról lehet vele beszélgetni vagy esetleg tudunk értelmes beszélgetést folytatni másról :)
2011. szept. 7. 20:40
 6/41 A kérdező kommentje:
Ez semmilyen komplexus =D Ez csak annyi, hogy normális ízlésed van. Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. szept. 7. 20:42
 7/41 anonim ***** válasza:

Ennél a kérdésnél én vagyok a 18 éves 56%-os válaszadó(vigyázz, hosszú :) ). Az ott adott válaszaim alapján érett gondolkodásúnak számítok-e nálad? Főleg a vége érdekes, az elején még nem voltam annyira elememben :)

F/18

2011. szept. 7. 20:43
 8/41 anonim ***** válasza:
90%

El sem hiszem, hogy van olyan 15 éves lány, aki nem azt a zenének nevezett fost hallgatja, és nem 1 divatpiás idióta. Komolyan, ilyet már rég láttam.

18f

2011. szept. 7. 20:44
 9/41 anonim ***** válasza:
Szia, ha van kedved vegyél föl msn-re:lencznorbert@hotmail.com Kíváncsi vagyok, hogy milyen veled beszélgetni, meg, hogy mi az ami nem tetszik neked egy korod beli fiúban....
2011. szept. 7. 20:46
 10/41 A kérdező kommentje:
20:43, nem mindegy, mire válaszoltál 56%osan, de nem hiszem, hogy az oldal alapján dönteném ezt el. Először is kell egy férfias megjelenés, vagyis, hogy húzd fel normálisan a nadrágodat, és az alsógatyád semmilyen formában ne látszódjon ki az utcán, no, meg ne legyen rajtad rózsaszín, lila póló, igényes legyen valaki. Utána, ha bejött, akkor beszélgetni kezdünk és majd látjuk, hogy van-e sok közös témánk :)
2011. szept. 7. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!