Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az udvarlás kiment a divatból?
Én azt vettem észre,hogy nem ment ki a divatból.Csak kicsit titokzatosabban,burkoltan udvarolnak.Legalábbis nővéremék társaságába inkább ilyen fiúk vannak.
De elmondta nővérem,hogy néha jókor mondanak jót és annál nincs jobb dolog!
Szóval örülünk neki,ha bókoltok,udvaroltok nekünk.
15/L
Szerintem kiment.
És pont azért vagyok elájulva tőle, mert ritka.
Kiment, a flegma lányok miatt.
MEglehet nekik köszönni.
F/17
szerintem ez a netes ismerkedés miatt kissé kezd meghalni. Magamból kiindulva, én pont abban a korban, amikor meg kellett volna tanulni az ilyesmit, folyton chaten lógtam. Ennek megfelelően írásban (chat, fórum, társkereső) szinte bárkivel össze tudok ismerkedni, mindenki szóbaáll velem. Ez, végülis egyfajta udvarlás.
Viszont soha egyetlen barátnőt sem szereztem magamnak úgy, h odamentem, udvaroltam, randi, meg hasonlók. Nem tudom hogy kell, feszélyezve érzem magam. És mivel sohasem rohantam emiatt a lányok után, szép lassan rájöttem h fölösleges, mivel ha én nem futok, majd futnak ők.
És ez így nekem sokkal kényelmesebb. Sok ilyen, és ehhez hasonló példát hallottam. Sőt, már olyat is h lányok unszolják a srácokat a szexért. Ha ilyenné válik a világ, félek, teljesen ki fog halni.
Pedig szerintem is egy szép szokás, csak nem értek hozzá. De aki igen, annak hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!