Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, aki nagy koponya, tudna tanácsot adni?
Teljesen őszinte leszek: ez nagyon gyorsan felejtős, s az ok egyszerű: nézz rá arra, amit írtál. Ne olvasd, nézd meg. Azzal kezded, hogy megkímélsz mindenkit, erre kisregényt írsz. Végtelen hosszú, unalmas, lekoppant a fejem, mire átrágtam, és a végére azt sem tudom már, mi volt az eleje.
Értem én, kiírtad magadból, de jó, hogy végre megfogalmazod pontosan, mi a baj, de egy ilyen pasi tudod mire jó? Havernak, barátnak, nem kapcsolatnak.
Jó, ha dumás valaki, de ez már kínszenvedés.
Megmondta kerek-perec, mi van, de még üldözöd, és még mindig visszacsinálnád, ami nincs is.
Nem, ez sosem lesz olyan, de ha rá is erőlteted magad, ugyanazok a körök lesznek lefutva.
Ne vedd, zokon, de így gondolom.
15-ös vagyok
Hogyan mondjam.. túlagyalod a dolgot. Tök egyszerű a szitu, de molyolsz rajta, elemezgeted, ez annyira nőies gondolkodás:) Nem úgy értem, csak a nők ugye szeretnek minden kis szőrszálat kielemezni, gondolkodni rajta, ilyesmi. Ez már egy olyan vonat, ami után integetni sem érdemes, de te fel akarsz rá szállni.
Nem baj, ha érzékeny vagy, és vállalod, de ez már sok, nőből is, nem még pasiból.
Természetesen tudom, hogy nagyon nagyon kicsi az esély arra, hogy ebből legyen valami, de a múltbeli dolgok illetve egy-két mostani mozzanat (például hogy nem beszél nekem más fiókról vagy hogy szeret velem lenni és jól érzi magát velem) halvány reményt táplál bennem. Na persze nem úgy értem én, hogy ő biztos úgy áll hozzám, hogy kezdeni akar velem és mindez csupán egy teszt, mint valami elcseszett romantikus filmben, hanem úgy tűnik ez az egész dolog nekem néha, hogy mi teljesen jól meglennénk, nem csak egy haver vagyok a sok közül, de valami mégis megakadályozza őt ebben, valami, ami miatt visszalép ettől, pedig szerintem nem egyszer eljátszhatott már ezzel a gondolattal.
Hogy túlgondolom-e ezt az egészet? Meglehet, sőt, nagyon valószínű. De ezek a dolgok akkor sem hagynak nyugodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!