Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook szapulás. Hogy reagálnátok? Milyen tanácsot adjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit nagyon szeretek. Régen szerelmes voltam belé de reménytelen mert sokáig járt egy csajjal amit tiszteletben tartottam, de most szakítottak mert a lány megcsalta.

A lány igen népszerű, az egész profilja amúgy tele van dekoltázst felnyomó képekkel..szóval akad is számos rajongója főleg a képek alatt ami önmagában nem baj persze.

Pár perce kiírta hogy egyedülálló, és lassan a város összes kanos pasija ott gratulál és bulizik a facen, közben undorítóan szapulják a srácot a lánnyal együtt.

Nagyon meglepődtem, nem ilyennek ismertem a lányt. Hát még a srác, teljesen kiakadt hogy így viselkedik.

Ami + nagyon rosszul esik neki hogy a legtöbb "haverja és barátja" is ott csahol a lány mellett, mintha csak erre a pillanatra vártak volna,

Undorító oltásokat kap, és tudom hogy nem az én dolgom de írtam neki hogy reagáljon valamit, védje meg magát, de ő próbál úgy tenni mint akit nem érdekel, közben éreztem a telefonban a hangján hogy mindjárt agyvérzést kap.

Szerintem nagyon is érdekli, de ő is meg én is a visszahúzódóbb fajta vagyunk. Nem megy csípőből reagálni az ilyenekre. Ti mit tennétek a helyében? Nem bosszú, csak valami ami ilyenkor menti a becsületet :(

2014. máj. 20. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell rá reagálni, majd abbahagyják. Ha reagál jobban rászállnak. Kérdezd meg hogy van e kedve elmenni veled sétálni, kibeszélitek a dolgot, jobban lesz tőle.
2014. máj. 20. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne alacsonyodjon le a többi hülye szintjére. Ne reagáljon erre semmit, legyen ő az okosabb.
2014. máj. 20. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
igen a visszavágás csak olaj a tűzre ha azt a látszatot kelti hogy őt nem zavarja a történtek meg hogy miket mondanak róla akkor hamar leállnak és ugy már lehet belátják hogy szánalmas amit csinálnak mert aki ellen menne a dolog azt nem is érdekli/zavarja ez :) szval én a helyében tiltanám a csajt a p1csába és boldogan élnék amíg meg nem halok :D , az olyan barátok akik a csajra mennek azk meg nem barátok csak max haverok az olyanokkal sem kell összejárni többet, le kell zárnia ezt magában a srácnak és egy uj életet kezdenie kb :)
2014. máj. 20. 10:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, igazatok van, csak kiakaszt még engem is ez a sok szemétség. Lehet holnap elhívom sétálni, talán segít majd neki egy kicsit.
2014. máj. 20. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyik barátomnak is volt ilyen. Aztán miközben nagyban "alázták" VÉLETLENÜL elmondott néhány igencsak megalázó dolgot a ri bancról :D Azóta közröhej tárgya és mint igen jó barátok mai napig szemétkedünk vele bosszúból/néha még meg is siratjuk a rohadt kur váját/ (és sok más emberrel is megcsinálta). Ezek a fajta kur váknak ( már nőnek/lánynak nem lehet nevezni) Nem jár már mint a szenvedés. Amúgy is unatkozom szivesen megadhatnád annak a nevét felvennénk páran
2014. máj. 20. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
ez beteges amit az ucsó írt, ha volt idő míg szeretted a csajt akkor nem teszel vele ilyet, ez lelki terror és nagy szemétség akárkivel szemben is, és zaklatás is, én azért járok ide hogy segitsek embereken vagy tanácsot adjak hátha így majd valaki segit rajtam vagy valami jó történik velem, ez a karma :D de forditva is igaz, ha szarakotsz a másikkal akkor neked is szar lesz az éelted kb
2014. máj. 20. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, de miután beletaposta a barátomat a földbe többször , megalázta nyilvánosan nem érdekel sok minden. Megbüntethet a karma engem, de én ilyet nem hagyok szó nélkül.
2014. máj. 20. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Azzal reagál a legjobban, ha nem reagál! Ha figyelmen kívül veszi, és nem alacsonyodik le hozzá. Egy rakat idiótával nem lehet rendesen veszekedni, a legjobb, amit tehet, ha nem ír nekik.
2014. máj. 21. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!