Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook szapulás. Hogy reagálnátok? Milyen tanácsot adjak neki?
Van egy fiú akit nagyon szeretek. Régen szerelmes voltam belé de reménytelen mert sokáig járt egy csajjal amit tiszteletben tartottam, de most szakítottak mert a lány megcsalta.
A lány igen népszerű, az egész profilja amúgy tele van dekoltázst felnyomó képekkel..szóval akad is számos rajongója főleg a képek alatt ami önmagában nem baj persze.
Pár perce kiírta hogy egyedülálló, és lassan a város összes kanos pasija ott gratulál és bulizik a facen, közben undorítóan szapulják a srácot a lánnyal együtt.
Nagyon meglepődtem, nem ilyennek ismertem a lányt. Hát még a srác, teljesen kiakadt hogy így viselkedik.
Ami + nagyon rosszul esik neki hogy a legtöbb "haverja és barátja" is ott csahol a lány mellett, mintha csak erre a pillanatra vártak volna,
Undorító oltásokat kap, és tudom hogy nem az én dolgom de írtam neki hogy reagáljon valamit, védje meg magát, de ő próbál úgy tenni mint akit nem érdekel, közben éreztem a telefonban a hangján hogy mindjárt agyvérzést kap.
Szerintem nagyon is érdekli, de ő is meg én is a visszahúzódóbb fajta vagyunk. Nem megy csípőből reagálni az ilyenekre. Ti mit tennétek a helyében? Nem bosszú, csak valami ami ilyenkor menti a becsületet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!