Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogyan reagálnátok ha rátokirna valaki facebookon úgy hogy "Szia! Zavarok? "?
NEM szeretek facebookon ismerkedni,de másképpen nem jön össze. Ebbe a városba jár iskolába de NEM igyan abba a suliba mint én. Nincs sok esely arra,hogy összefussunk...
Ha van valami tanácsotok még,esetleg ötlet,hogy hogyan lehet minnél előbb személyes találkozót szervezni facebookon akkor várom az ötleteket.
AZ OLYAN VÁLASZOK NEM ÉRDEKELNEK,HOGY NE FACEBOOKON....
szia
szia
mizu ?
ír valamit.. kérdez
válaszolsz és beszélgetsz vele.
Próbáld így:
ezen a videón sírok :'DDDD na de hogy témánál maradjak
honnan ismered a csajt? mármint ha ismerősök vagytok, akkor gondolom, már dumáltatok, vagy láttátok már egymást. amúgy engem nem zavarna az sem, ha valaki így kezdene egy beszélgetést. a válaszom: szia :) dehogyis :)
szerintem rögtön meghívhatod valahova. mondjuk sétálni vagy kávézni vagy akármi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!