Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogba56 kérdése:
Valaki, aki nagy koponya, tudna tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Megkímélek mindenkit az előzményektől, mert azt már korábban leírtam ide hosszasan, a lényeg annyi, h tavaly év elején megismerkedtem egy lánnyal a munkahelyen, akinek bár akkor volt barátja, magam és mások véleménye szerint is közelebbi viszony alakult ki köztünk puszta barátságnál (a teljesség igénye nélkül: folyamatosan elkísérgetett a buszhoz holott mehetett volna villamossal, többször ő maga hozta fel azt h azt hiszik h együtt járunk, ölelgetett, soha nem beszélt egy szót se a barátjáról, egyszer egy iszogatás után kijött a lakóhelyemre velem, stb. , stb. ) . Ez a viszony olyan május környékéig tartott, onnantól fogva jóban voltunk de már nem úgy viszonyult felém mint korábban (pl. Fb-on mindig rámírt egy időben de ekkorra már nem keresett vagy nem is nagyon mutatott érdeklődést h együtt dolgozunk e vagy sem stb) . a barátjával aug. környékén szakítottak de ekkorra már nem dolgoztunk együtt mert neki másik munkahelye lett. Tudtam, h rohadt sokat vártam, tudtam, h a viszonyunk már nem olyan mint régen volt, de mégis szükségét éreztem a vallomásnak. Üzenetben elhívtam moziba vagy kajálni, de ő arra hivatkozva h nem tudja a besztását elhárította ezt, így személyes találkozó híján fb-üzenetben írtam le neki az érzéseimet. Ő mindezekre egy nem túl hosszú üzenetben válaszolt, miszerint ő azt gondolta h már túl vagyok ezen meg h neki jó most így egyedül , tehát határozott nem.(ekkor azonban nem mondott igazat, különböző forrásokból tudom, h volt egy fiú akivel találkozgatott) Ezután 2 hónapig nem beszéltünk egyáltalán. 2 hónap után nem bírtam tovább, ráírtam és megint találkozót kértem, balga módon "haveri" találkozót írtam. Ő a korábbival ellentétben (akkor nem használtam a "haveri" szót de nem is randiként fogalmaztam meg) ekkor simán benne volt a találkozóban. Ezután nem egyszer találoztunk, volt, h ő maga hívott találkozóra és utalt is arra, h majd fogunk még, de az igaz, h a találkozók nagy részét én kezdeményeztem. Folyamatosan éreztettem vele h szeretek vele lenni meg h fontos nekem stb, ezekből feltételezem (és haverjaim is ezen a véleményen voltak) h biztos tisztában van azzal h mit akarok. Jól is érezte magát mindig velem és tudom , h fiúkkal nem találkozgat csak úgy, hisz maga mondta nekem h az egyik munkatársunk, akivel jó viszonyban volt, írogatott neki h találkozzanak de ő nem ment bele mert "nem akarta h ráhajtson". Ezek után nem bírtam magammal, egyik találkozónk alkalmával megkérdeztem, h a következő talik nem mehetnének e nem csak baráti alapon.... Ő a hosszas szómenésem alatt és után egy szót sem szólt, mint aki megnémult jóformán és azt mondta végül, h majd facebook-on ír. Ott pedig másnap azt írta, h "azt hitte h barátok vagyunk" meg h "azt hitte h túl vagyok ezen" stb. Amikor megkérdeztem, h van e vmi fiú befutó helyen, azt írta h nincs meg h elvan egyedül - ez szerintem megintcsak nem igaz, mert lájkolgatták a volt barátjával egymás fotóit, azonban egyik napról a másikra már nem is voltak ismerősei egymásnak - tehát tuti, h vmin összevesztek és az is biztos h nem a politikán.... A jelenlegi helyzet az, h beszélünk facebook-on, sőt, közös programra is megyünk , ahova ő hívott (emellett hívott még máshova is de az nem olyan jelentős). Na szóval, mit tegyek? Hogyan értékeljem mindezt? Ha akkora haverként tekintene rám, akkor pl. benne lett volna korábban is a talikban de mégsem volt (sőt, a 2. vallomásom után azt írta , h lehet h nem lenne nekem jó h találkoznánk, erre nem sokkal később ő írta h menjünk el egy bizonyos programra.) Sokan írták/mondták, h ne foglalkozzak vele meg h halott ügy de ahogy mondani szokták a remény hal meg utoljára....2014. máj. 26. 21:39
1/20 anonim válasza:
ha azt mondta h jó neki egyedül akk azt tartsd tiszteletben bizti volt előtte vmi rossz tapasztalat ien téren és még ien szempontból nem nyílt meg h új kapcsolata legyen.Ne erőltesd rá amit nem akar ha még beszélgettek ne hozd fel neki az "én nem csak a barátod akarok lenni" témát és hát vagy elfogadod az egyellőre csak barát alapot de lehet h ez így most nehéz vagy nem beszélgettek...és elfelejted.Nemtom neked meik a jobbb
2/20 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik a leírtak alapján, hogy játszik veled. Elég zűrös a szerelmi élete, ezért amikor éppen van más pasi, akkor nem keres, amikor meg nincs/ összevesznek a volt barátjával, akkor keres téged.
3/20 anonim válasza:
a második válaszolonak igaza van! és én szerintem már a remény meg halt sőt az elsö válaszolonak is igaza van mert nekem is az ugrott be hogy ha van pasi nem keres ha meg nincs akkor jó vagy te is. egy szoval egy játéknak használ amit akár mikor le vesz a polcról és vissza rak. szerintem keres egy normális nőt :)
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat emberek, jöhetnek még!
2014. máj. 26. 21:51
5/20 AlinaHella válasza:
én láttam már eredményét évekig tartó kitartásnak /ez is barátinak indult/, de évekig tartó szenvedést én önhitegetést is. te ismered legjobban a kapcsolatotokat, hogy mérlegelj, megéri-e, én inkább a nem mellett szavaznék, nem tűnik egyenesnek, korrektnek a csaj veled szemben, az effajta szenvedés pedig mindenki önbizalmát rongálja. gondolom semmi újat nem mondtam, de sok sikert kívánok akár ezzel a lánnyal, akár egy másikkal !
6/20 anonim válasza:
Szerintem még ő maga sem biztos az érzéseiben, nem tudja, hogy mit akar. Szüksége van a magányra, de néha azért szocializálódni is kell. Te ebbe sokkal több energiát fektetsz, mint ő, de ennek ellenére mégsem az az eredmény, amit szeretnél. Szerintem kezdj el más lányokkal is ismerkedni, mert a végtelenségig nem lehet hitegetéssel kibírni, vele pedig tartsd meg ezt a baráti kapcsolatot, ha úgy érzed képes vagy rá.
7/20 anonim válasza:
Látatlanban azt mondanám, hogy azt hiszi végre megjött az eszed, és veszed a lapot. Kétszer is az volt a reakció, hogy azt hitte, hogy túl vagy már rajta. Szerintem jobb lenne, ha megpróbálnál túllépni rajta.
8/20 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy ez a helyzet simán jellemezhető a "csak barátnak tekint, nem többnek" kategóriával, minden oka megvan rá annak, aki így vélekedik, azonban számomra akkor is furcsa ez a helyzet, néha már-már azt hiszem hogy simán jó lenne a mi kapcsolatunk, sőt, ő is jól érezné benne magát, de valami egyszerűen visszatartja.... Ez most lehet hülyén hangzik, lehet h hülyeség is, de teljesen jól elvagyunk ha együtt vagyunk, simán meg tudom nevettetni és egyszerűen érzem h jó kedve van. Meg amúgy is, tök közvetlen velem. Nem beszélve arról, h tudja h mit érzek iránta és biztosan jól esik neki, amikor bókolok neki pl. De mi lehet az, ami visszatartja? Szerintem (hangsúlyozom még magam sem vagyok biztos benne) valami olyasmi érzés, h nem lennék neki talán elég jó vagy elég vagány... Nem vagyok egy kocka nyomi, nem nézem le saját magam, sajnáltatni meg még úgyse szeretném, de talán valami ilyesmi van a dologban... Nem szégyell vagy ilyesmi, csak ... Mintha félne kissé tőlem illetve a kapcsolattól. De lehet h ez hülyeség. Köszi a válaszokat.
2014. jún. 12. 20:07
9/20 anonim válasza:
csak jatszik veled, ha nincs lo jo a szamar is alapon.ne talalkozz ne levelezz vele mert nem fogsz jol jarni vele, inkabb keress valaki mast.
10/20 anonim válasza:
mindig jó érzés, ha a van egy olyan ember aki imád és bmit csinál TE mindig ott leszel neki.
Talán ha féltékennyé tennéd :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!