Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézzen ki jól legyen rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézzen ki jól legyen rajta egy kis izom legyen hűséges és őszinte és megtudjunk mindent beszélni. Ezek túl nagy elvárások?

Figyelt kérdés
lány vagyok a kérdésem fiúval kapcsolatos
2014. máj. 26. 07:52
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a sorrend rossz? Tudod "Jellem, szellem, kellem, küllem"? Ha a fontossági sorrend nem az lenne, ahogy a kérdésedben leírtad, akkor lehet, hogy több olyan férfit találnál, aki nem használ ki, csal meg, úgy bánik Veled, ahogy szeretnéd.

Tudom fontos a külső. Persze.De azon át kell tudni látni és magát az embert keresni mögötte.

Úgy gondolom, hogy még egy kicsit fiatal lehetsz. Fiatalon még sokkal fontosabb a külső, mint a belső értékek.

2014. máj. 26. 11:00
 52/53 anonim ***** válasza:

Ami a szentbeszédből kimaradt: - legyen jóképű, és legyen tele lóvéval.

Csak megsúgom hogy pont az ilyen pasasokat (hűséges,rendes,őszinte) zavarjátok a friendzóne-ba, oszt jöttök össze valami kötekedő, agresszív tapló tinóállattal, mert jahj, az olyan férfias, domináns alfahím...

2014. máj. 26. 14:42
 53/53 anonim ***** válasza:
Számomra ez még kevés. Sokkal többet várok el a társamtól. Szerencsére találtam olyat aki megfelel mindennek amit én egy férfiban kerestem.
2014. máj. 26. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!