Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzen ki jól legyen rajta egy kis izom legyen hűséges és őszinte és megtudjunk mindent beszélni. Ezek túl nagy elvárások?
Születéskor pár százalékkal valóban több fiú gyerek születik, de kevesebb éri meg a felnőtt kort. Nem tudtad hogy pl. a vérzékenység (haemofilia)csak a fiú gyerekeknél halálos?
Túl sok romantikus filmet nézel, (romantikus könyvet olvastál ez nem állítanám)
És mit adsz Te "cserébe" egy ilyen férfinak?
Igazából ebből lehetne kideríteni, hogy mennyi esélyed van egy ilyen férfinél úgy, hogy hűséges is maradjon.
valójában túl sok biológiát tanultam, azt is egyetemi szinten amiről most vakerálsz 66% :D
onnan tudom, hogy ez csak egy félművelt butaság
a vérzékenység ritka betegség és nincs köze csak x y kromoszómához. ehhez a kérdéshez semmi
62%os légyszi!nem fog igazat adni neked úgy se a másik de neked legyen elég annyi hogy te is tudod hogy igazad van és én is így gondolom.tényleg legyél okosabb ennek semmi értelme.
KecskeLovas
adok én is magamra.igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból.hűség,őszinteség ezek is meg vannak.
Csak a mohácsi csatában kb 20 ezer fiatal férfi halt meg.
Hannibál 60 ezer fős seregéből kb 12 ezren élték túl az átkelést az Alpokon.
Ülj le fiam, 1-es, a diplomádat meg add vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!