Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézzen ki jól legyen rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézzen ki jól legyen rajta egy kis izom legyen hűséges és őszinte és megtudjunk mindent beszélni. Ezek túl nagy elvárások?

Figyelt kérdés
lány vagyok a kérdésem fiúval kapcsolatos
2014. máj. 26. 07:52
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
a háború nem érintett mindenkit. régen amikről írsz csak 5000-10000 fős hadseregek vagy néhány 100 ember csapott össze. alap gimis történelmi tudás! a parasztok nem is harcoltak :D
2014. máj. 26. 08:43
 32/53 anonim ***** válasza:
befejeztem! :)
2014. máj. 26. 08:44
 33/53 anonim ***** válasza:

Születéskor pár százalékkal valóban több fiú gyerek születik, de kevesebb éri meg a felnőtt kort. Nem tudtad hogy pl. a vérzékenység (haemofilia)csak a fiú gyerekeknél halálos?

Túl sok romantikus filmet nézel, (romantikus könyvet olvastál ez nem állítanám)

2014. máj. 26. 08:46
 34/53 anonim ***** válasza:

És mit adsz Te "cserébe" egy ilyen férfinak?

Igazából ebből lehetne kideríteni, hogy mennyi esélyed van egy ilyen férfinél úgy, hogy hűséges is maradjon.

2014. máj. 26. 08:49
 35/53 anonim ***** válasza:

valójában túl sok biológiát tanultam, azt is egyetemi szinten amiről most vakerálsz 66% :D

onnan tudom, hogy ez csak egy félművelt butaság

a vérzékenység ritka betegség és nincs köze csak x y kromoszómához. ehhez a kérdéshez semmi

2014. máj. 26. 08:49
 36/53 anonim ***** válasza:
mindenki tudja hogy a férfi sérülékenyebb nem, ezért is születik több. nem a többnejűség miatt, akkor több nőnek kellene születnie :D
2014. máj. 26. 08:50
 37/53 A kérdező kommentje:

62%os légyszi!nem fog igazat adni neked úgy se a másik de neked legyen elég annyi hogy te is tudod hogy igazad van és én is így gondolom.tényleg legyél okosabb ennek semmi értelme.

KecskeLovas

adok én is magamra.igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból.hűség,őszinteség ezek is meg vannak.

2014. máj. 26. 08:52
 38/53 anonim ***** válasza:
tényleg befejezem, szegény kérdező még megharagszik :D
2014. máj. 26. 08:52
 39/53 anonim ***** válasza:
Ha nem találsz ilyet, akkor túl nagy elvárások. Add alább az igényeket, ha pedig nem, akkor viseld méltósággal az egyedül létet. Megsúgom, lehet pont te nem ütöd meg sok fiúnál a lécet, ergo nem vagy annyira jó, mint amilyennek hiszed magad...
2014. máj. 26. 08:54
 40/53 anonim ***** válasza:

Csak a mohácsi csatában kb 20 ezer fiatal férfi halt meg.

Hannibál 60 ezer fős seregéből kb 12 ezren élték túl az átkelést az Alpokon.

Ülj le fiam, 1-es, a diplomádat meg add vissza

2014. máj. 26. 08:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!