Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzen ki jól legyen rajta egy kis izom legyen hűséges és őszinte és megtudjunk mindent beszélni. Ezek túl nagy elvárások?
Szendi szakmája pszichológus, ahhoz ért. mi köze ennek a paleohoz? ne légy fogyatékos!
A nő felemelkedése és tündöklése
Olvastam!
7 értékelés
Szendi Gábor
Miért vannak nemek? Miért hal ki tízmillió év múlva a férfi? Mi a női szépség és mit vár a nő a férfitől? Mire jó az orgazmus? Jó-e meddőség ellen az orális szex? Miről árulkodik mutató- és gyűrűsujj-arányunk? Szendi Gábor A nő felemelkedése és tündöklése című könyvében ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ, miközben az evolúciós pszichológia nézőpontjából vizsgálja Nő és Férfi kapcsolatát. Lebilincselően izgalmas gondolatmenetei bizonyítják, hogy ebben a férfiközpontúnak hitt világban valójában a Nő a titkos mozgató! A Nő a szervezője és egyben a fődíja annak a férfiak közt dúló, vérre menő viadalnak, amely érte folyik. Miközben a Nő gyengének tűnik, az Erő vele van, ő az evolúció titkos favoritja!
Én a Paleolit táplálkozást olvastam tőle, ami sok hülyeséget is tartalmaz, írd be a gugliba.
Nem hallottál még a muzulmánokról és a többnejűségről?
A férfi úgy van teremtve hogy több nőt is ki tudjon elégíteni. Az emberiség története folyamán sokkal több férfi halt meg fiatalon mint nő. Lásd: háborúk, hajózás, bányák és egyébként is veszélyes életmódot folytattak mindig is.
a biológiát ne keverjük a társadalmi normákkal, mert az utóbbiak gyakran változnak
a férfi úgy van kialakulva, hogy képes sokszor szexelni és képes hűségesnek lenni. én is képes vagyok lopni, de nem teszem. ez hülyeség amit írsz. a társadalmi normák betartására fejlődött ki az agyunk, hogy ne öljük le egymást. napi 200 embert is meg tudsz ölni, háborúban meg is teszed, de máskor tilos
remélem érted miért írsz ostobaságokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!