Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézzen ki jól legyen rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézzen ki jól legyen rajta egy kis izom legyen hűséges és őszinte és megtudjunk mindent beszélni. Ezek túl nagy elvárások?

Figyelt kérdés
lány vagyok a kérdésem fiúval kapcsolatos
2014. máj. 26. 07:52
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
ez nem lehetetlen. 66%os ha nem lennél hihetetlenül műveletlen akkor nem írnál ökörségeket :D
2014. máj. 26. 08:26
 22/53 anonim ***** válasza:
Te írsz ostobaságokat 62%-os. Tudod hány fiatal férfi halt meg csak az első világháborúban? A bánya omlások, bánya robbanások, hajók elsűlyedése, vadászatok stb. során rengeteg fiatal férfi pusztult el a világ kezdete óta mindig is. Az életben maradottak pótolták az elpusztultakat
2014. máj. 26. 08:31
 23/53 A kérdező kommentje:
jajj fejezzétek már be:D inkább keressetek nekem 1ilyen pasit ha ennyire ráértek :D
2014. máj. 26. 08:32
 24/53 anonim ***** válasza:

nem írok hülyeséget, nincs mindig háború :D hiába érvelsz így.

lehetetlenség akkor lenne, ha képtelenek lennénk nem megölni akire haragszunk. képesek vagyunk korlátozni a vágyakat, indulatokat, ezért nem erőszakolunk nőket, ami háborúban gyakori - de nem helyes! ez a természetes egy magasabb szinten fejlett agyú embernél. indulatból gyakrabban ölnek buta, primitív, félállati szinten lévő emberek.

így vagyok képes sikeres diplomás, sportos férfiként hűségre! mindig is képes voltam.

te állat vagy. ez jó, csak nekünk embereknek ne magyarázz. majd mész a börtönbe nemi erőszakért

30+F

2014. máj. 26. 08:33
 25/53 anonim ***** válasza:
kérdező neked kell keresni. kb lehetsz 16 éves?
2014. máj. 26. 08:34
 26/53 anonim ***** válasza:

Mária Terézia királynő 16-szor szült, neki könnyű volt mert mások segítettek a gyermekek felnevelésében. Egy átlag nő csak pár gyerek szülésére képes. Egy fiatal fiú meg nem győzi magát kielégíteni olyan bőséggel termeli a szervezete a magot

Hogy most minden nőre jut egy férfi, ez ritkaság az ember evolúciója során

2014. máj. 26. 08:36
 27/53 anonim ***** válasza:

"Nézzen ki jól legyen rajta egy kis izom"

Mivel ezek a tulajdonságok nem korlátozhatóak be általánosan, hanem csak a te szubjektív ízlésed határozza meg ezért lehet egyszerre nagy és egyszerre normál elvárás is.

A többivel nincs gond.

2014. máj. 26. 08:38
 28/53 anonim ***** válasza:
mindig több férfi születik, minél rosszabbak a körülmények annál jobbannő az arányuk. a háború arra jó, hogy kicsit több nő legyen. művelődj, mert tényleg nem ismered ez a kérdést
 29/53 A kérdező kommentje:
jajj nem kell keresni csak ha már ennyire ráérnek veszekedni akkor gondoltam leírom ezt.19 vagyok amúgy és 62%os neked van igazad amúgy de most már légyszi fejezzétek be :D
 30/53 anonim ***** válasza:
62%-os biztos nem történelemből van diplomád! Különben tudnád hogy a múltunk a folyamatos háborúkról szól. Pl. 100 éves háború, 30 éves háború, stb, stb.
2014. máj. 26. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!