Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a lehető legdurvábban ezzel a lánnyal, hogy a párom igenis engem szeret?

Figyelt kérdés

Páromra ráhajtott egy oltári csúnya, p#icsás lányka. Matek korrepet kért (olcsó trükk), összeült vele a párom matekozni vagy 8x, de sosem volt a lánynak semmi esélye. :D

Ennek ellenére még mindig nyomul a páromra, azt hiszi van esélye. Hogy lehetne a lehető legmegalázóbban fellépni ilyen esetben, h örökre elmenjen a kedve ettől, és érezze azt is, hogy feleannyira sem jó nő mint én?

Párom haverjai is engem kedvelnek, anyjával is lespanoltam, szóval semmi esélye a másik lánynak!!!

ő 17 éves, én 23, párom szintén 23.

2014. máj. 24. 23:16
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
de én azt akarom, hogy a lányka meg legyen alázva megleckéztetésképp azért, hogy nyomul egy olyan pasira, aki az enyém!
2014. máj. 24. 23:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy! :D

Nincs olyan, hogy enyém meg tiéd meg stb.

Gondolom a párodnak imponál, hogy valaki tényleg rajong érte, és nem csak azt kell hallgatnia, hogy te milyen jó nő vagy meg mindenki más csúnya. Még ha valóban is jó nő vagy, belsőleg le nem tudom írni hogy mi vagy, mert fennakadok az oldal szűrőjén. Bár a barátod is megérne 1-2 szót, hogy elvisel. Bár lehet kezd kinyílni a szeme.

2014. máj. 24. 23:58
 23/30 anonim ***** válasza:
Szánalmasan viselkedsz kérdező. Kecskelovasnak igaza van. Ha valakit nem tartasz ellenfélnek, arra nem akadsz ki ennyire. Az előttem szólók már mindent elmondtak, és nagyon igazuk van. Egy ilyen szöveg után, mint amit te itt most lenyomtál, mondhatsz most már akármit, a kutya nem fogja neked elhinni, hogy jó nő vagy. Sőt, a párod is csak a hisztis libát látja benned - mellesleg megjegyzem, teljesen igaza van-. És úgy egyáltalán: mégis mi a fészkes fenéért bizonygatod itt nekünk, hogy milyen "jó csaj" vagy? Nem látod, hogy ezzel csak még inkább azt bizonyítod, hogy mekkora egy SENKI vagy? Ha a pasid téged szeretne, már rég abbahagyta volna ezt a 'tanítgatást'. Nem csodálkoznék, ha pár hét múlva dobbantana mellőled.
2014. máj. 25. 00:00
 24/30 anonim ***** válasza:

A TIÉD? Kiscsillag, még ha házasok lennétek, akkor se lenne a tiéd! Nagyon el vagy tévelyedve.

Lelki szemeim előtt már kezd is kirajzolódni egy molett, kapcsolatfüggő hárpia, aki nagy nehezen talált egy normális hapsit és most foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, mert tudja, hogy másik balek nem fog egyhamar a hálójába akadni.

Megalázni és leckéztetni akarsz?

Ezek szerint eddigi életedben többet töltöttél a szopatógép rosszabbik oldalán, hogy rögtön vissza akarod adni minden utadba kerülő szerencsétlennek a sok megaláztatást és leckéztetést, amit eddig te kaptál.

26F

2014. máj. 25. 00:01
 25/30 anonim ***** válasza:
Kezdem megérteni a fickót miért jár férre...
2014. máj. 25. 00:02
 26/30 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=iUtGJtyoIfg

Higgadj le kérdező, és nézzél jó csajokat.

2014. máj. 25. 00:11
 27/30 HotChoc ***** válasza:
De ha annyira jó nő vagy, meg tudod, hogy a pasid nem csalna meg azzal a lánnyal, akkor mi a fenének kell pluszba megalázni? Ezzel saját magad járatod le, de te tudod...
2014. máj. 25. 00:45
 28/30 DEXTER22 ***** válasza:
A pasid dugja ot enyi :D fogad el nem kell bizonygatni h te milyen szep vagy h teged szeret mink elhiszuk...vannak problemak a fejedel ...
2014. máj. 25. 01:30
 29/30 anonim ***** válasza:

hm a párod értelmiséginek tűnik, közép sulis korrepetálásból.

Átfutottam az írásaidat, elhiszem jól nézel ki mert ilyen hülye bigét csak jó külsővel visel el az ember...

Azért én drukkolok a kis tininek!

2014. máj. 25. 01:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de a kommentjeid alapján nem lehetsz valami intelligens. Jól vigyázz, mert tapasztalból mondom, hogy az ilyen kis "megalázások" nagy valószínűséggel a kapcsolatotok végét fogja jelenteni. Egy pasi nem viseli el a jeleneteket. Mondom ezt nőként.
2014. máj. 25. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!