Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a lehető legdurvábban ezzel a lánnyal, hogy a párom igenis engem szeret?
Páromra ráhajtott egy oltári csúnya, p#icsás lányka. Matek korrepet kért (olcsó trükk), összeült vele a párom matekozni vagy 8x, de sosem volt a lánynak semmi esélye. :D
Ennek ellenére még mindig nyomul a páromra, azt hiszi van esélye. Hogy lehetne a lehető legmegalázóbban fellépni ilyen esetben, h örökre elmenjen a kedve ettől, és érezze azt is, hogy feleannyira sem jó nő mint én?
Párom haverjai is engem kedvelnek, anyjával is lespanoltam, szóval semmi esélye a másik lánynak!!!
ő 17 éves, én 23, párom szintén 23.
Te beteg vagy! :D
Nincs olyan, hogy enyém meg tiéd meg stb.
Gondolom a párodnak imponál, hogy valaki tényleg rajong érte, és nem csak azt kell hallgatnia, hogy te milyen jó nő vagy meg mindenki más csúnya. Még ha valóban is jó nő vagy, belsőleg le nem tudom írni hogy mi vagy, mert fennakadok az oldal szűrőjén. Bár a barátod is megérne 1-2 szót, hogy elvisel. Bár lehet kezd kinyílni a szeme.
A TIÉD? Kiscsillag, még ha házasok lennétek, akkor se lenne a tiéd! Nagyon el vagy tévelyedve.
Lelki szemeim előtt már kezd is kirajzolódni egy molett, kapcsolatfüggő hárpia, aki nagy nehezen talált egy normális hapsit és most foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, mert tudja, hogy másik balek nem fog egyhamar a hálójába akadni.
Megalázni és leckéztetni akarsz?
Ezek szerint eddigi életedben többet töltöttél a szopatógép rosszabbik oldalán, hogy rögtön vissza akarod adni minden utadba kerülő szerencsétlennek a sok megaláztatást és leckéztetést, amit eddig te kaptál.
26F
hm a párod értelmiséginek tűnik, közép sulis korrepetálásból.
Átfutottam az írásaidat, elhiszem jól nézel ki mert ilyen hülye bigét csak jó külsővel visel el az ember...
Azért én drukkolok a kis tininek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!