Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan keltsek benne vonzalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsek benne vonzalmat? Hogy tudassam vele, hogy többet érzek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyre jobb a kapcsolatunk. A baj csak az, hogy van valakije, viszont látszik a viselkedésén, hogy vonzódik hozzám. Nagyon jó, közeli barátok lettünk, és beleszerettem. Szörnyű így nézni a kapcsolatukat, mivel szintem inden nap találkozok vele. Kicsit olyan érzésem van, mintha kezdene ő is belém szeretni, viszont nem biztos bennem, és nem akarja se a párját, se engem elüldözni. Nem véletlen, hogy nem mutatom ki hogy mit érzek iránta, mivel nem akarom elveszíteni. Szerintetek mit csináljak? Van esélyem nála? Hogyan közeledjek felé? Nagyon tanácstalan vagyok...

2014. máj. 24. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Várj, tudom nagyon szar érzés így a "friends zone"-ban lenni, de van pasija előbb utóbb féltékeny lesz rád ha túl sok időt töltenétek együtt és nem is indokolatlanul, ami veszekedéshez vezethet vagy a veled való kapcsolat megszüntetéséhez vagy szakítanak.

Ha kitartasz, akk még nyerhetsz :D

2014. máj. 24. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon naiv vagyok, ha arra gondolok, hogy csak azért nem választ engem, mert nem akar vele addig szakítani, amíg nem biztos abban hogy nekem kellene?
2014. máj. 24. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!