Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a lehető legdurvábban ezzel a lánnyal, hogy a párom igenis engem szeret?

Figyelt kérdés

Páromra ráhajtott egy oltári csúnya, p#icsás lányka. Matek korrepet kért (olcsó trükk), összeült vele a párom matekozni vagy 8x, de sosem volt a lánynak semmi esélye. :D

Ennek ellenére még mindig nyomul a páromra, azt hiszi van esélye. Hogy lehetne a lehető legmegalázóbban fellépni ilyen esetben, h örökre elmenjen a kedve ettől, és érezze azt is, hogy feleannyira sem jó nő mint én?

Párom haverjai is engem kedvelnek, anyjával is lespanoltam, szóval semmi esélye a másik lánynak!!!

ő 17 éves, én 23, párom szintén 23.

2014. máj. 24. 23:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
ne röhögtess, én egy jó nő vagyok ő meg egy kis tinilibácska... egy senki hozzám képest! és azt akarom, h ezzel tisztában legyen és fejlessze magát,ezzel neki tennék jót ha megaláznám most...
2014. máj. 24. 23:34
 12/30 anonim ***** válasza:

"nem akarja bántani és h aranyos a lány"

Sablon szöveg.

Egyébként a párod tudja, hogy ez téged zavar? Mert ha igen, akkor az nem épp normális hogy továbbra is eljár...

2014. máj. 24. 23:34
 13/30 A kérdező kommentje:
tudja, h zavar, de csak hisztinek veszi... azt mondja segíteni akar a lánynak, h jól menjen neki a matek...
2014. máj. 24. 23:36
 14/30 anonim ***** válasza:

Egyébként meg elég gyorsan leszűrhető, hogy az illető tényleg nem érti a matekot vagy csak színészkedik. Vagy a lány csinál valamit nagyon jól hogy 8 összeülés után se esik ez le a párodnak, vagy ő akar nagyon is elmenni...

Amúgy hiába szidod a lányt, a párodnak kéne bizonyítania és levakarnia magáról.

2014. máj. 24. 23:38
 15/30 anonim ***** válasza:
40%

Hát ha ennyire tudja hogy zavar téged, és még eljár hozzá, akkor tuti dugja. Istenem, hogy én ezt anno miért nem csináltam ilyen lazán, mint a barátod. Pacsi neki!

Amúgy te hiába tartod ocsmány p*csának, ha a barátod aranyosnak tartja. Ez van, sprite!

2014. máj. 24. 23:40
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a latin mondja, a sas nem kapkod legyek után.

Ebből kifolyólag vagy mégse vagy annyira top csaj, mint ahogy itt előadod magad, vagy a kis tinilány tényleg megfogta a hapsit.

Szerintem az 1. verzió valószínűbb. Minek kell keménykedni egy fiatalkorú tinilánnyal? Biztosan tele vagy komplexusokkal és ezeket próbálod kompenzálni azzal, hogy egy "kisebbet" b***ogatsz...

26F

2014. máj. 24. 23:42
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg totál vicc, hogy ennyire jó nőnek tartod magad, aztán itt sírsz. Most vagy tényleg egy beképzelt picsogó csajszi vagy, vagy csak próbálod leplezni az önbizalomhiányodat. Csak nem értem itt ezt miért kell megtenned, amikor nem tudjuk hogy ki vagy, és itt nyugodtan lehetnél őszinte. De látom még annyira sincs önbizalmad, hogy itt őszinte legyél. Csak vigyázz, mert nagyot fogsz zuhanni!
2014. máj. 24. 23:43
 18/30 anonim ***** válasza:
a fiúnak kell beszélni vele
2014. máj. 24. 23:43
 19/30 A kérdező kommentje:

Teljesen őszinte vagyok.

Pontosan tudom, h akárkinél esélytelen lenne ez a lány velem szemben... :D egy semmi hozzám képest.. 10000% h a párom sosem csalna vele. sajnálja, ennyi, puszi van! Engem szeret.

2014. máj. 24. 23:46
 20/30 anonim ***** válasza:

23 évesen nem vagy túlságosan eleresztve szövegértelmezés terén.

Azt akarták neked itt többen is átadni, hogy a párodra való nyomulásnak, vagy matekozásnak, vagy minek 2 szereplője van:

1. a csaj

2. a párod.

Ha mindketten akarják, akkor matekozni fognak. És találkozni. És matekozni. És. . .

Ilyen egyszerű.

Ez nem brazil szappanopera, ha a párod félre akar menni, félre fog menni, és te a b*dös életben meg nem akadályozod. Ha nem akar félremenni, akkor meg abbahagyja szépen az oktatást, mert felnőtt nőnek tart, akinek ad a véleményére, tisztel, nem pedig egy hisztis kis p*csának, akitől letojja magasan, milyen hülyeség jön.

Üdv a valódi világban a TV képernyőjétől fél méterre!

2014. máj. 24. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!