Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a lehető legdurvábban ezzel a lánnyal, hogy a párom igenis engem szeret?

Figyelt kérdés

Páromra ráhajtott egy oltári csúnya, p#icsás lányka. Matek korrepet kért (olcsó trükk), összeült vele a párom matekozni vagy 8x, de sosem volt a lánynak semmi esélye. :D

Ennek ellenére még mindig nyomul a páromra, azt hiszi van esélye. Hogy lehetne a lehető legmegalázóbban fellépni ilyen esetben, h örökre elmenjen a kedve ettől, és érezze azt is, hogy feleannyira sem jó nő mint én?

Párom haverjai is engem kedvelnek, anyjával is lespanoltam, szóval semmi esélye a másik lánynak!!!

ő 17 éves, én 23, párom szintén 23.

2014. máj. 24. 23:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Tépd meg, és amikor úgy gondolod hogy tanult belőle, fogd a hajánál fogva, és ordítsd a képébe hogy "Ő ez enyém r/b@nc, megértetted?!?!?!" lehetőleg olyan hangerővel hogy beszakadjon a dobhártyája, és a nyálad közbe fröcsögjön rá
2014. máj. 24. 23:21
 2/30 anonim ***** válasza:
Most komolyan, egy 17 éves pujára vagy féltékeny? Legyen már önbecsülésed!
2014. máj. 24. 23:21
 3/30 anonim ***** válasza:
97%

Bírom ezt a "csajdumát", hogy szerintük minden más csaj oltári csúnya, meg p*csa meg blablabla... :D

Még ha amúgy igazad is lenne, a fogalmazásod alapján leszűrhető hogy egy igazi alpári p*csa" vagy. :)

2014. máj. 24. 23:22
 4/30 anonim ***** válasza:

OMG micsoda bebiztosítások... :D :)

Ha egyértelműen belezúgott a párodba, és nem csak a féltékenység és a harc miatt gondolod ezt, akkor nyugodtan megmondhatod neki személyesen is h stabil kapcsolatotok van és rá se merjen nézni ilyen szemmel a józsikára különben letöröd az arcát. Szval személyesen sokkal meggyőzőbb és hatásosabb, vmi tömör nem túlságosan célozgató, egyszerű űtős sablon szöveg kellene.

Pl. ezt a 'különben letöröm az arcod'-ost oda rakhatod nyugodtan a végére.. Az elejére pedig simán mond meg a helyzetet és h érezze ki a potenciálisabb.

Sok Sikert!!! :DDD :))

2014. máj. 24. 23:25
 5/30 anonim ***** válasza:

Nos, nem vagyok az ilyen játszmák híve, de látom nagyon a lelkedre veszed a dolgot...

Nos, a legegyszerűbb ha a lány nem kapja meg amiért jön: kettesben lenni a pároddal. Nem tudom, hogy együtt laktok-e, de ha igen, akkor feltűnően sündörögj a közelükben, legyél már-már idegesítően kedves a lánnyal, legyél csinos, tip-top, háziaskodj, kínálgasd minden vacakkal. Meg persze a futó csókok, gyors puszik az orra előtt ha kell. Incselkedj közben a pároddal, hogy "szexi tanítóbácsi engem is korrepetál majd?" meg ilyenek, pár ilyen és a leányzó menekülni fog :)

2014. máj. 24. 23:28
 6/30 A kérdező kommentje:

Miért is lenne velem probléma???

Egyszerűen esélye nincs a csajnak, hisztérikus röhögőgörcsöt kapok h összeült a párommal matekozni ez a kis szutyok 8x is, merthogy hátha lesz valami xDDD

egyébként nem lakunk együtt, a párom megy hozzá korrepetálni

2014. máj. 24. 23:29
 7/30 anonim ***** válasza:
Talán a párod mondja meg neki ha ennyire biztos h téged szeret.
2014. máj. 24. 23:30
 8/30 anonim ***** válasza:

Olyat még véletlen se csinálj, amit az 5-ös ír!

A "párod" egyből levágja mi a helyzet, és megalázó lesz neki is, és neked is. Vagy még a végén bepróbálkozik egy hármassal... :D

2014. máj. 24. 23:30
 9/30 A kérdező kommentje:
Párom nem mondja meg neki, azt mondja h nem akarja bántani és h aranyos a lány, de sosem csalna meg vele mert ENGEM SZERET ÉS KÉSZ.
2014. máj. 24. 23:32
 10/30 anonim ***** válasza:

Ha ennyire "csúnya" meg "szutyok" ez a lány, akkor miért pazarlod rá ennyire az energiád? :D

Engem sem érdekel pl. ha egy 40 éves faszi sündörög a barátnőm környékén, mert csak kiröhögöm. Szóra sem érdemes az, akit nem tartasz "ellenfélnek". De ezek szerint te igen is vetélytársnak tartod ezt a lányt.

2014. máj. 24. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!