Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek, hogy elérjem a célom?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok és van egy gyönyörű gyermekünk is.DE!Láttam egy írtó helyes férfit,csak nagy a távolság köztünk.Írtam Neki pár sort(nem szerelmeset),válaszolt is,de röviden.Majd most megint írtam,de még nem kaptam választ.Nagyon szeretnék megismerkedeni Vele,de nem tudom mit tegyek.Semmit nem tudunk egymásról,ez olyan plátói szerelem vagy mi :))) Hogyan hívjam fel a figyelmet magamra?Egy közösségi portálon "találtam Rá".
2009. dec. 29. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
inkább sehogy.van férjed és ami a legfontosabb gyerek! ne tedd tönkre
2009. dec. 29. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel egyet értek...
2009. dec. 29. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
nem tudom hány éves vagy..de ha férjnél vagy pláne ha gyerekketek is van mi a p.öcsnek másik pasi nem értem...és ráadásul interneten láttad...hagy gratuláljak neked gondolom szőke vagy és nagyon buta...ááá siralmas vagy
2009. dec. 29. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
egyet értek az előttem szólókkal
2009. dec. 29. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
na ezért nem akarok megházasodni...
2009. dec. 29. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
A feleségem is ismerkedett nagyon jóképű pasikkal fiatal házas korunkban! Most meg hónapok óta próbálja megmagyarázni,hogy miért! De nem tudja! Ő is szőke! De ezt már megette!
2009. dec. 29. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
szerintem kérdezd meg a férjedtől! de most komolyan.
2009. dec. 29. 17:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok szőke,és buta sem.Természetesen nem szeretném megcsalni férjemet,nem akarok másik pasit,NEM erre gondoltam!!!Szerintem az kövezzen meg aki nem követett el bűnt az életében!Ezzel nem azt akarom írni,hogy én most rosszat akarok: NEM! Csak nagyon tetszik ez a férfi nekem,ennyi az egész.Abból meg sztem semmi baj nem lenne,ha megismerkednénk.TUDOM hol a határ!Oké?
2009. dec. 29. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan c_sináltasd fel magad... Ha férjed nem tud róla, akkor meg sem történt.
2009. dec. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!