Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit, és hogyan tegyek, hogy elérjem a célom, és esetleg kerüljünk közel egymáshoz?
Szóval találkozni fogok pénteken a volt barátommal. Szeretnék felkészülni, vissza akarom őt szerezni. (nagyon nehéz volt a kapcsolatunk, sok mindenen keresztül mentünk, nagyon szerettük egymást, de ő szakított, mert már nem bírta, és nem volt annyira szerelmes)..
Mostmár minden jó lenne, mindketten hibáztunk. Azt szeretném, ha újrakezdenénk, hiszen lenne értelme. Én kérdeztem, hogy mi lenne, ha találkoznánk, és a végén ő mondta meg, hogy akkor mikor és hogy. akar találkozni szívesen. Mit, és hogyan tegyek, hogy elérjem a célom, és esetleg kerüljünk közel egymáshoz? Mondjuk érintés, puszi, vagy valami.
17 éves lány és fiú.
Én úgy próbálkoztam hogy leültünk megbeszélni mi is történt a szakításunk óta. Mit szeretnénk a jövőben. Minden teljesen jól ment. Az ölelés nálunk megvolt de puszi az nem. (Mi egyszer találkoztunk és nekünk nem jött össze újra) Egy jó tanács: ne beszélj arról hogy milyen örült dolgokat csináltál mióta szakítottatok, mert lehet hogy nem tetszene neki hogy milyen lettél. Mert sajnos változik az ember de nem veszi észre magán. (Talán ez miatt sem jött össze nekem.)
Sok sikert... :)
Köszönöm szépen a válaszod. És te hogy kezdted? Veled is ez történt, hogy ő szakított, és te kerested fel újra? ha igen, miért?
Esetleg ha nem bánod, lenne még néhány kérdésem.
Remélem elmeséled hogy alakult....
:)
Nagyon sajnálom. :(
Lehet hogy a kapcsolat újra kezdés nem működik senkinél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!