Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit, és hogyan tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit, és hogyan tegyek, hogy elérjem a célom, és esetleg kerüljünk közel egymáshoz?

Figyelt kérdés

Szóval találkozni fogok pénteken a volt barátommal. Szeretnék felkészülni, vissza akarom őt szerezni. (nagyon nehéz volt a kapcsolatunk, sok mindenen keresztül mentünk, nagyon szerettük egymást, de ő szakított, mert már nem bírta, és nem volt annyira szerelmes)..

Mostmár minden jó lenne, mindketten hibáztunk. Azt szeretném, ha újrakezdenénk, hiszen lenne értelme. Én kérdeztem, hogy mi lenne, ha találkoznánk, és a végén ő mondta meg, hogy akkor mikor és hogy. akar találkozni szívesen. Mit, és hogyan tegyek, hogy elérjem a célom, és esetleg kerüljünk közel egymáshoz? Mondjuk érintés, puszi, vagy valami.

17 éves lány és fiú.

2011. aug. 22. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Add magad!
2011. aug. 22. 22:12
 2/11 MákosLajos ***** válasza:
az igazság az hogy ide nem trükkök kellenek hanem erős érzelmi kötődések ha ezek hiányoznak akkor lehetsz te a világ legszebb nője sosem fog szeretni úgy ahogy elvárnád ha viszont megvan ne erőltesd megy magától minden.
2011. aug. 22. 22:13
 3/11 A kérdező kommentje:
MákosLajos szerintem szeret még nagyon, a szerelem pedig talán újra rá talál..
2011. aug. 22. 22:16
 4/11 anonim válasza:

Én úgy próbálkoztam hogy leültünk megbeszélni mi is történt a szakításunk óta. Mit szeretnénk a jövőben. Minden teljesen jól ment. Az ölelés nálunk megvolt de puszi az nem. (Mi egyszer találkoztunk és nekünk nem jött össze újra) Egy jó tanács: ne beszélj arról hogy milyen örült dolgokat csináltál mióta szakítottatok, mert lehet hogy nem tetszene neki hogy milyen lettél. Mert sajnos változik az ember de nem veszi észre magán. (Talán ez miatt sem jött össze nekem.)

Sok sikert... :)

2011. aug. 22. 22:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod. És te hogy kezdted? Veled is ez történt, hogy ő szakított, és te kerested fel újra? ha igen, miért?

Esetleg ha nem bánod, lenne még néhány kérdésem.

2011. aug. 22. 22:25
 6/11 anonim válasza:
Persze hogy nem bánom. Nálunk én szakítottam , és de kölcsönösen kerestük meg egymást, igaz két év után de megint beszéltünk.Azt hogy az egész beszélgetést azzal kezdtem hogy meséljen mi is történt eddig. Aztán én. Majd egy ideig vissza emlékeztünk arra az időre mikor együtt voltunk és ekkor ölelkeztünk meg nevettünk meg ilyenek. Majd felhoztam a témát hogyha ennyire jól kijövünk akkor miért nem próbáljuk meg még egyszer. A válasz igen lett. De a gond akkor volt mikor megkérdezte hogy miket csináltam az elmúlt 2 évben milyen fiúkkal voltam együtt meg ilyenek. És így utólag ezt a témát nagyon burkoltan kellett volna mondanom mert másnap reggelre szakított.
2011. aug. 22. 22:33
 7/11 anonim válasza:
Én azért kerestem fel mert csúnyán összeveszett az akkori barátnőjével és ő azért keresett fel mert tudta hogy jelenleg nincs barátom. "Hát ha vissza fogadnám" témával.
2011. aug. 22. 22:35
 8/11 anonim válasza:

Remélem elmeséled hogy alakult....

:)

2011. aug. 26. 23:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, rosszul alakult. Semmi esélyem . :/
2011. aug. 27. 11:34
 10/11 anonim válasza:

Nagyon sajnálom. :(

Lehet hogy a kapcsolat újra kezdés nem működik senkinél sem.

2011. aug. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!