Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap moziba megyek "A" sráccal. Én mondtam hogy nézzük meg a filmet és ez nem is randi, de szeretném ha az lenne. Mit tudnék alkotni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz? Nem szeretnék nagyon nyomulni, csak azért mégis szertném ha lenne valami.
Figyelt kérdés
17évesek vagyunk2010. júl. 8. 23:16
1/10 anonim válasza:
Sztem mennyetek el a játszótérbe és be a homokozóba!
2/10 anonim válasza:
Ez attól függ van-e "B" srác, ill az abécé több betűjének jelét viselő aktuális lehetséges partner.
3/10 anonim válasza:
elég ha csak egyszerűen hozzábújsz és úgy nézitek a filmet
4/10 anonim válasza:
szerintem adni fogja magát a helyzet, hiszen igent mondott:)
amúgy valaki előttem szóló: az "A" szerintem itt az akar lenni, hogy a nagy kiszemelt, a nagybetűs PASI:)
6/10 anonim válasza:
23:30 ha tippelnem kellene, Napfogyatkozás? :D
8/10 A kérdező kommentje:
a twilight 3at vagy micsodát, és igen A kiszemelt PASI =)
2010. júl. 8. 23:32
9/10 A kérdező kommentje:
nyertetek =P
2010. júl. 8. 23:33
10/10 anonim válasza:
hozzá ne bújj! qrva idegesítő, ha nézel egy filmet, véletlenül még érdekel is, erre elkezd odabújni, meg simogat. mindennek megvan a maga helye. pfujj de utálom a mozit, ha a csajommal megyek (véletlenül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!