Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végre elköltözött, miért fáj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre elköltözött, miért fáj?

Figyelt kérdés
17 éve vagyunk együtt. Az utóbbi pár évben nagyon eltávolodtunk egymástól. Én próbáltam beszélni vele de soha nem figyelt rám. Volt hogy sírtam már mert nem bírtam tovább, de ő csak kigúnyolt. Később feladtam. Ő ekkor kezdte kapisgálni hogy gond van. De a viselkedése nem változott sokat. Ma elköltözött. Láttam, hogy neki is nagyon fáj de már nem hiszek benne. Nem szeretem, mégis fáj.
2014. máj. 21. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
17 év csak 17 év ... a sok rossz mellett gondolom megéltetek együtt megannyi szépet is . Lezárult egy szakasza az életeteknek . Egy darabig furcsa lesz nélküle és üres a ház ... :(
2014. máj. 21. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Kitartas! Probalj erot meriteni a Detar Enikobol. Ezelott 1 evvel mennyire a padlon volt. Most meg csak megyeget neki.

Neked is fog!

2014. máj. 21. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Détár Enikőt lehet szeretni avagy sem ... de tényleg le a kalappal ,ahogy kezelte ezt az egész hercehurcát ami körülöttük zajlott .Erős nő !
2014. máj. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!