Most mit csináljak, hogy végre megértse, hogy nem vagyok életképtelen?
Figyelt kérdés
Párommal már majdnem 1 éve lakom együtt.
Még a mai napig anyum felhív az elintézni valók miatt,hogy hogyan kell csinálni,hova kell bemenni elintézni stb. Mikor ezt mi is el tudjuk intézni a párommal,mert felnőttek vagyunk. Ilyenkor annyira fel tud idegesíteni,mert úgy kezel,mintha életképtelen lennék,pedig nem vagyok az.
Mit csináljak,hogy ezt végre abbahagyja?
Már nem bírom...
2014. márc. 24. 17:15
2/4 anonim válasza:
Vagy lerakod gyorsan a telefont. :)
3/4 MrPifta válasza:
amint ezt kezdi mondani, rászólsz
4/4 anonim válasza:
Köszönd meg udvariasan a segítségét és nyugtasd meg,hogy "köszönöm már elintéztem".Véleményem szerint lehet,hogy azért aggódik,mert halogató vagy,illetve ő ismer a legjobban és őszinte szándék vezérli.Nekem felnőtt korú gyerekeim vannak,de sose volt ilyen gondom.Tudom,hogy mindenki életképes.A problémákat jobb megbeszélni mert később még szükséged lehet erre a kapcsolatra ,sőt,ha gyereked lesz megfogod ismerni ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!