Mit tegyek, hogy megértse?
Anya nem érti meg, hogy magánszférát szeretnék. Orvoshoz mentünk, ahol felülről mindent le kell venni, ezt tudtuk előre hogy így lesz. Azt sem szerettem volna hogy bejöjjön velem az orvoshoz, de ő ragaszkodott hozzá... Végül nagy nehezen belementem, de azzal a feltétellel hogy amíg a vizsgálat folyik ő kimegy. Ez persze nem tetszett neki, így belementem hogy bennmaradhat,de akkor a vizsgálat során ne nézzen oda, mert amugy is kellemetlenül érzem magam amikor egy idegen orvos bámul, nem hogy egyszerre mind a ketten. Ő ebbe bele egyezett. Amikor a vizsgálatra került a sor, Végig nézett! és még a szemembe is nézett, látta hogy próbálom jelezni, hogy mit beszéltünk meg, de ő úgy csinált mintha nem venné észre. Persze az orvosnál nem csinálhattam belőle ügyet, de nagyon rosszul esett és ő ezt nagyon jól tudja. Egyébként is mindig kínos helyzetekbe hoz, de hiába beszélek vele, nem érti meg. Hogy tudnám megértetni vele hogy zavar amit csinál? (15/L)
Ugy gondolom hogy 15 évesen már ennyi magánszférát kaphatnék.
"Végül nagy nehezen belementem"
"így belementem"
"az orvosnál nem csinálhattam belőle ügyet"
Kicsit határozottabban kellene képviselni az érdekeid, nem?
"de nagyon rosszul esett és ő ezt nagyon jól tudja"
Gondolatolvasó lenne?
Egyébként véleményem szerint nincs igazad és túlliheged ezt az egész dolgot. Meglátott a saját anyád FÉLmeztelenül? Ha ez neked ennyire gond, akkor veled van a baj. A strandon is látni félmeztelen nőket... nem a XVI. században élünk...
Tökéletesen igazad van, ennyi idösen már nem kell "anyuka" a vizsgálathoz.
Meg arra is képes vagy, hogy elmondd, mi a bajod.
Elvileg mehetsz egyedül is orvoshoz, nem kell anyukáddal, és az orvosi titoktartás már érvényben van a te korodban is. Egyedül mütétet vagy hasonló komolyabb beadvatkozást nem végezhetnek el szülöi beleegyezés nélkül.
Legközelebb meg ha bemegy veled anyukád, akkor szólj az orvosnak, hogy négyszemnközt szeretnél vele lenni, akkor majd kiküldi anyukádat. (Legfeljebb otthon duzzog valameddig, de aztán megszokja, hogy már nem vagy kisgyererek)
" A strandon is látni félmeztelen nőket..."
Igen, de a strandon NEM ENGEM látnak félmeztelenül!!!! És ez NAGY különbség számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!