Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tetszenek a műnők aiket nap mint nap lehet az utcán látni?
"A "mű" nők legalább nem fröcsögnek az atlagosakra "
Még mindig lehet egy jóval átlag feletti, gyönyörű nő az is, akinek nincsen sem műszempillája, sem műkörme, sem szoliba nem jár.
A természetes szempilla/köröm is lehet szép, és a fehér bőr sem degradál senkit átlagossá.
Nem arról van szó, hogy szürke egér nők fröcsögnek az igényesekre (legalábbis nálam nem, de szerintem a kérdezőnél sem).
De az igazi kérdés az, hogy miért érzik magukat átlagosnak, ízlésesnek mondott nők a szükségét annak, hogy más nőket leoltsanak?
Ha valaki teljesen elégedett magával, akkor nem lételeme az utálkodás.
A kisebbségi komplexusotokat vagy akármit is, nem így kell kiélni. Meg kell oldani.
Lehet ám cs-sztetni másokat azért, mertt nem tetszik, ahogy kinéz, de a vége az, hogy te vagy a megkeseredett szardarab, aki csak akkor érzi jól magát, ha másokkal szemétkedik.
Ne kell, hogy ízlésesnek vagy szépnek találj bármit is. Egyszerűen csak rá kell jönnöd, hogy a szólásszabadság nem egyenlő az oktalan és szükségtelen fröcsögéssel.
A 75%-os tökéletesen leírta amit akartam.
Félreviszitek a kérdést SENKI SEM írta, hogy a szép,természetes nőknél jobbak lennének a "műnők".
Amiben jobbak,hogy bar a természetes lányok "tökéletesen elégedettek" magukkal,mégis hetente felteszik ugyanezt a kérdést a szolis,műmellű stb. lányok degradálására...
Én soha nem írtam ki ilyen kérdést. Nincs sem kisebbségi komplexusom, nem vagyok semmiféle sz__ardarab. :)
Szerintem teljesen normálisan elmondtam a véleményem, és felemeltem a hangom az ellen, hogy valaki olyan kommentet írt, amiből egyszerű logikával az következtethető ki, hogy aki nem úgy néz ki, mint a kérdésben említett nők, azok átlagosak. Valamint jó lenne tisztázni a fogalomzavar tis, hogy az "ad magára" egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy ezeket a csicsákat alkalmazza. Ennyi.
33
szövegértés ftw! ki mondta magát itt átlagosnak? :D
amúgy férfiként mondom, hogy a természetes nőket szeretem. akin ennyi mesterséges dolog van, az nem az.
Szerintem meg VV Seherezádé még nem műnő. Voksán Virág már inkább.
De most őszintén? Akinek törik, mert gyenge a körme, semmi szempillája nincs és tegyük fel a haja sem nő meg válltól hosszabbra, az törődjön bele? Az már a XXI. század.
És ha tetszik Seherezádé, akkor mi van?
Fel tettél egy kérdést. A válaszom, az hogy a TE meglátásod szerinti műnők tetszenek, de az én meglátásom szerint ők még nem azok.
A férjemnek nem. 24 éves. Minden mű dolgot utál egy nőn, a minimális sminket leszámítva.
Alapozót és púdert utálja
Festett hajat utálja
szilikont utálja (bár tudom nem ez volt a kérdésben)
műszempillát, műhajat, műkörmöt utálja
szoláriumozott csajjal se jött volna össze soha.
Magyarul a természetességet szereti.
Seherezádé műnő?!
Hol lenne az a csaj műnő?
Az, hogy szilikon melle van, a kutyát nem érdekli. Lassan minden harmadik nőnek az lesz. Arról nem is beszélve, hogy egy igazi, kb soha nem lesz olyan formás mint a szilikonos (kivéve a kicsi mell).
Nekem pl. baromira bejön az a csaj.
Nem egy programozó matematikus, de kit érdekel?!
Egy helyes, szimpatikus jó csaj! Ennyi a lényeg.
A szolibarnát nem szeretem, de a szép műköröm, dögös ruha (= nem buggyos szarok, inkább csőruha), cipő (platformos magassarkú), szép világos szőke haj abszolút nagy előny nálam. A műszempilla meg szimplán nem érdekel ameddig nem akkora, hogy karcolja a homlokom.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!