Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tetszenek a műnők aiket nap mint nap lehet az utcán látni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok akikbe szilikon van. Ha nem azokra akiknek műszempillájuk van, szoláriumba járnak ezért már túl barnák, műkörmük van stb.
2014. máj. 20. 08:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%
Na, hát őt bármelyik utcasarokra oda lehetne állítani.
2014. máj. 20. 14:27
 32/42 anonim ***** válasza:
61%

"A "mű" nők legalább nem fröcsögnek az atlagosakra "

Még mindig lehet egy jóval átlag feletti, gyönyörű nő az is, akinek nincsen sem műszempillája, sem műkörme, sem szoliba nem jár.

A természetes szempilla/köröm is lehet szép, és a fehér bőr sem degradál senkit átlagossá.

Nem arról van szó, hogy szürke egér nők fröcsögnek az igényesekre (legalábbis nálam nem, de szerintem a kérdezőnél sem).

2014. máj. 20. 14:32
 33/42 anonim ***** válasza:
11%

De az igazi kérdés az, hogy miért érzik magukat átlagosnak, ízlésesnek mondott nők a szükségét annak, hogy más nőket leoltsanak?

Ha valaki teljesen elégedett magával, akkor nem lételeme az utálkodás.

A kisebbségi komplexusotokat vagy akármit is, nem így kell kiélni. Meg kell oldani.

Lehet ám cs-sztetni másokat azért, mertt nem tetszik, ahogy kinéz, de a vége az, hogy te vagy a megkeseredett szardarab, aki csak akkor érzi jól magát, ha másokkal szemétkedik.

Ne kell, hogy ízlésesnek vagy szépnek találj bármit is. Egyszerűen csak rá kell jönnöd, hogy a szólásszabadság nem egyenlő az oktalan és szükségtelen fröcsögéssel.

2014. máj. 20. 14:48
 34/42 anonim ***** válasza:
9%

A 75%-os tökéletesen leírta amit akartam.

Félreviszitek a kérdést SENKI SEM írta, hogy a szép,természetes nőknél jobbak lennének a "műnők".

Amiben jobbak,hogy bar a természetes lányok "tökéletesen elégedettek" magukkal,mégis hetente felteszik ugyanezt a kérdést a szolis,műmellű stb. lányok degradálására...

2014. máj. 20. 14:53
 35/42 anonim ***** válasza:
93%

Én soha nem írtam ki ilyen kérdést. Nincs sem kisebbségi komplexusom, nem vagyok semmiféle sz__ardarab. :)

Szerintem teljesen normálisan elmondtam a véleményem, és felemeltem a hangom az ellen, hogy valaki olyan kommentet írt, amiből egyszerű logikával az következtethető ki, hogy aki nem úgy néz ki, mint a kérdésben említett nők, azok átlagosak. Valamint jó lenne tisztázni a fogalomzavar tis, hogy az "ad magára" egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy ezeket a csicsákat alkalmazza. Ennyi.

2014. máj. 20. 15:43
 36/42 anonim ***** válasza:

33

szövegértés ftw! ki mondta magát itt átlagosnak? :D

amúgy férfiként mondom, hogy a természetes nőket szeretem. akin ennyi mesterséges dolog van, az nem az.

2014. máj. 20. 16:02
 37/42 anonim ***** válasza:

Szerintem meg VV Seherezádé még nem műnő. Voksán Virág már inkább.

De most őszintén? Akinek törik, mert gyenge a körme, semmi szempillája nincs és tegyük fel a haja sem nő meg válltól hosszabbra, az törődjön bele? Az már a XXI. század.

És ha tetszik Seherezádé, akkor mi van?

Fel tettél egy kérdést. A válaszom, az hogy a TE meglátásod szerinti műnők tetszenek, de az én meglátásom szerint ők még nem azok.

2014. máj. 20. 17:00
 38/42 anonim ***** válasza:

A férjemnek nem. 24 éves. Minden mű dolgot utál egy nőn, a minimális sminket leszámítva.

Alapozót és púdert utálja

Festett hajat utálja

szilikont utálja (bár tudom nem ez volt a kérdésben)

műszempillát, műhajat, műkörmöt utálja

szoláriumozott csajjal se jött volna össze soha.

Magyarul a természetességet szereti.

2014. máj. 20. 17:18
 39/42 anonim ***** válasza:
9%

Seherezádé műnő?!

Hol lenne az a csaj műnő?

Az, hogy szilikon melle van, a kutyát nem érdekli. Lassan minden harmadik nőnek az lesz. Arról nem is beszélve, hogy egy igazi, kb soha nem lesz olyan formás mint a szilikonos (kivéve a kicsi mell).

Nekem pl. baromira bejön az a csaj.

Nem egy programozó matematikus, de kit érdekel?!

Egy helyes, szimpatikus jó csaj! Ennyi a lényeg.

A szolibarnát nem szeretem, de a szép műköröm, dögös ruha (= nem buggyos szarok, inkább csőruha), cipő (platformos magassarkú), szép világos szőke haj abszolút nagy előny nálam. A műszempilla meg szimplán nem érdekel ameddig nem akkora, hogy karcolja a homlokom.

24F

2014. máj. 20. 17:58
 40/42 anonim ***** válasza:
Seherezádé műnő.
2014. máj. 20. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!