Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság sok 20 éves lány jár 30as férfiakkal. Mi ennek az oka? Milyen lányok tetszenek a 30as férfiaknak?
Úristen.
Ti csak általánosítani tudtok?
"pénz".
Minden 30-as pasi pénzes, akinek barátnője van?
NEM!
Vagy az irigység, vagy a munkanélküliség beszél belőletek!
Kettőnk között 9 év korkülönbség van. Olyan nő akire szükségem van és én is olyan férfi vagyok akire szüksége van. Nem a korkülönbségen akadtunk fenn. Én egyébként is letagadhatok 5 évet. :D
Szerintem komolyabb kapcsolatra alkalmasabb egy 30-as férfi. Ha monogám, komoly nő keres partnert a legjobb választás ez a korosztály, mert mi már kiéltük magunkat az előző kapcsolatokban, megismertük magunkat. Tudjuk mit tudunk adni és mit várunk el a másiktól. Ez a magabiztosság és biztonságérzet ami vonzóvá tesz minket a 20-as nőknél.
Nem tudok és nem is akarok általánosítani, de azt gondolom mi már félig-meddig a gyerekeink anyját is keressük a párválasztáskor, ezért esélytelenek a plázacicák, akik túl sokat foglalkoznak magukkal és a túl bulizós csajok. Nem árt ha van hobbija és egyedül, barátnőkkel is el tudja tölteni az időt. Nem szeretjük a túl önállótlan nőket. A külső annyiban fontos, hogy sokat mosolyogjon, tiszta legyen, vállalható alakja legyen és igényesen öltözködjön. Ezt nem csak márkás ruhákkal lehet elérni, sőt. Mi már a financiális aspektusát is nézzük egy kapcsolatnak. Aki túl sokat költ magára az nem biztos érdemes fogkefét hagyjon a férfinél.
Persze ez nem minden férfire igaz, csak a saját és ismerősök példájából szemezgettem.
28F
Manapság sem jár több 20-as lány idősebb férfival, mint régebben. Van, aki az érettebb, komolyabb férfiakat szereti. Persze a 30-asok nagy része sem igazán komoly, de egy 20 éveshez képest biztos érdekesebb. De ugyanígy vannak, akik a saját korosztályukból keresnek, és akiknek a fiatalabbak tetszenek.
A 6-os válasz elég elszomorító volt. Tényleg ennyire racionálisan, paraméterek alapján dönt egy férfi? :( És hol vannak az érzelmek?
Egy huszonéves lány szerintem más életszakaszban van, mint egy huszonéves fiú. A lányok általában hamarabb önállósodnak (jóval kevesebb húsz éves lány él a szüleivel pl, mint fiú! )) ilyenkor már sokukat nem a bulizás izgatja, hanem az önálló élet, majd családalapítás... Na ettől a húsz éves fiúk kb sokkolódnak.
Ez nem a pénzről szól. A párom is idősebb, mint én. Egyszerűen vele megtaláltam a hangot, a korombeli fiúkkal meg nem igazán. Állása ugyan volt, ahogy nekem is, ezen kívül mindent közösen hoztunk össze.
igen ezaz egész általánosítás.
Vannak 20-on éves lányok is akik még éretlenebbek, avagy korukbelit választanak mert értelmesek.
vannak akik idősebbet mert jajj a barinőm azt választotta nekem is idősebb kell
van aki egyszerűen megismer egy idősebbet és azt szereti meg ennyi
van aki a pénz
van aki nem talál korához illőt aki értelmesebb
van aki meg nem kell az ő korához illő pasiknak mert nem túl szép de a 30-as elfogadja.
Dettó ez igaz oda vissza.
minden féle eset van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!