Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a telt nők a férfiaknak?
szegényem:(
őszinte leszek, mind az mondja,h "az a jóóó,ha van mit fogni"
meg a nagy lóf*aszt! de kur-vára idegesít,h tőlünk elvárják,h max 50 kilók legyünk 170centihez,sportoljunk,mozogjunk,feszes popsi,hosszú combi blabla...és ők????
vagy kint van a bordájuk vagy kövérek.... é mégis ők pofáznak????!!!
Tetszenek. Én is telt vagyok és hozzám is odajönnek. Őszinte leszek: Az a bajuk, hogy gyereked van. 22 évesen már túl vagy mindazon,amin ők rohadtul nem akarnak még túl lenni. Saját gyereket szeretnének.
Ne haragudj, ez az igazság, sajnálom :(
Van egy ismerősöm,aki elég igényes a lányok alakját nézve és nem szereti ha +2 kg felesleg van a lányon,DE cserébe rajta sincs semmi felesleg.Ha már kicsit nagyobb a hasa,akkor elmegy futni,kondizni.Ez szerintem teljesen korrekt.Ugyanazok az elvárásai a lánnyal és magával szemben is.
Viszont ha egy pasinak van egy kis sörhasa,van nem is olan nagyon pici,akkor nekem ugyan ne szóljon azért mert van rajtam 1-2 kg plusz.És sajnos volt már ilyen barátom és teljesen letörte az önbizalmam,mert folyamatosan azt hallottam hogy nagy a combom,fenekem.A jelenlegi párom folyton dícsér és ennek örülök,de még mindig nem igazán tudok hinni neki,hogy tényleg csinos vagyok.
A pasik nem is tudják,hogy milyen "károkat" tudnak okozni egy nőben csak azzal,hogy ak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!