Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a telt nők a férfiaknak?
Dehogynem akadály. Régen is az volt. Barátnőm mindig is szép nő volt, de egyedül maradt egy gyerekkel. A gyereke már felnőtt, ő azóta sem talált párt.
Hiába normális valaki, ez sokak szemében visszatartó erő. Nekem sem kellene olyan férfi, akinek gyereke van. Legyek én az, akitől gyereke fog születni, ne egy második.
Folytatás.. A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:41
..csak azzal,hogy vicceskedve,vagy nem annyira viccesen azt mondják,hogy nagy a feneked,vagy hasad,vagy akármid.
Megértem és sajnálom, ne félj lesz párod, de ne a külsődben keresd az okot.
Én veled egy idős vagyok, én is mindig is az idősebbeket szerettem, a mai napig így van ez. Szóval megértelek.
Lehet, hogy le leszek pontozva. De én nem kezdenék valakivel akinek gyereke van 22 évesen.
21/f
elég szomorú.....
a szüleimmel és a hugommal lakunk..
azért ment el mert nem volt jó a kapcsolatunk és én nem szerettem volna a kettőnk kapcsolatát folytatni ő úgy gondolta h akkor a gyerekéről sem kell gondoskodnia.azóta nem is hívott,semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!