Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tetszenek a műnők aiket nap mint nap lehet az utcán látni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok akikbe szilikon van. Ha nem azokra akiknek műszempillájuk van, szoláriumba járnak ezért már túl barnák, műkörmük van stb.
2014. máj. 20. 08:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Az ismerõseimbõl kiindulva a legtöbbnek nagyon is tetszik.
2014. máj. 20. 10:23
 22/42 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, te hogy vagy vele, de minden nő, akit az utcán látok, az igazinak tűnik.

Azért, mert valaki műszempillát meg műkörmöt rak fel, nem lesz műnő.

Nálam nem stílusfüggő az, hogy ki tetszik, ki nem, volt már sportos meg plázázós barátnőm is, egyik sem jobb a másiknál, és egyik sem rosszabb a másiknál. Ugyanolyan ember mindkettő, és azért, mert x jobban szeret öltözködni, csinosítani magát, nem lesz kevésbé értékes nő, mint az, aki egész nap toprongyos cipőben van, bármennyire is ciki manapság piperkőcnek lenni.

Ne dehumanizáld azokat a nőket, akik nem férnek be az általad kreált dobozba. Elfogadhatatlan szokás. Főleg, ha te magad is nő vagy.

Nőként másik nőt bántani meg szapulni csak azért, mert nem úgy néz ki, beszél, vagy viselkedik, ahogy szerinted az jó, undorító viselkedés.

2014. máj. 20. 10:26
 23/42 A kérdező kommentje:
Az is lehet ápolt, szép, jól öltözött aki nem műnő.
2014. máj. 20. 10:28
 24/42 Noydra ***** válasza:
57%

Persze hogy lehet, senki nem állította az ellenkezőjét.

Viszont senki sem műnő attól, hogy figyel a külsejére.

Tudod ki műnő? Pl Nicki Minaj

Az a kategória, akin tényleg semmi sem igazi.

De amit te állítassz be rossznak, természetellenesnek, az csak igényesség...

2014. máj. 20. 10:36
 25/42 anonim ***** válasza:

Légy kedves, linkelj képet ki neked a műnő. Amit a 17-es linkelt nekem még nem műnő.

Számomra az a műnő, akiben szilikon van. A műszempilla és műszempilla között is van különbség, ahogy műköröm és műköröm között is.

Jaj nő vagy, ne kelljen már magyaráznom:

Ez szép: [link]

De ha a soros kínais szempillát magának rakja fel, akkor azt igen el lehet rontani.

Ez szép: [link]

Ez már csúnya: [link]

Számomra, műnő aki, tele nyomja az arcát botoxszal, mellét, fenekét szilikonnal és felvarratja még a p*náját is.

De akinek van egy kis műkörme, vagy egy kis műszempillája és ne adj Isten szoliba is eljárnak. Azok nem műnők!

Ha szerinted ők a műnők, akkor a válaszom Igen.

2014. máj. 20. 10:41
 26/42 anonim ***** válasza:
42%

Nicki Minaj egy nagyon vonzó, szép, tehetséges és intelligens nő annak ellenére, hogy a média hogyan akarja beállítani, függetlenül attól, hogy hány plasztikai műtéten esett vagy nem esett át, meg hogy milyen színű a haja vagy egyéb szőrzete.

Ha csak úgy tudsz bizonyos nőket megvédeni, hogy másokat kell szapulnod ahhoz, hogy hitelesnek tüntesd fel a támogatásod, az nem oké. Az nem dicséret, hanem egy olyan verseny, amibe egy nő sem egyezett bele.

EZ egy műnő:

[link]

2014. máj. 20. 10:55
 27/42 Noydra ***** válasza:
9%

"Hány plasztikai műtéten esett át"

Igen, innentől pedig műnő, mert ha nem esett volna át, nyilván közel sem így nézne ki. Ezért mű az egész.

Egyébként elhiszem, hogy intelligens satöbbi, a zenéjével sincs bajom. Nem azért írtam :)

2014. máj. 20. 11:35
 28/42 anonim ***** válasza:
71%

Lesújtóak a válaszok.

A műszempilla, műköröm, szoli kombó elég ritkán néz ki ízlésesen (igen, elismerem, hogy tud ízlésesen kinézni, de embertelenül ritka), és igen, ezek MŰ dolgok, benne van a nevükben is.

Nézzétek meg pl. vv Seherezádét, szerintem a kérdező a hozzá hasonlóakról beszélt. Borzalmasan ízléstelen!

Az meg főleg nevetséges, hogy valaki azt írja, hogy inkább járna egy ilyen nővel, mint egy "átlagossal".

Mert akinek nincs műszempillája, műkörme, és nem szolizza magát agyon, az már csak átlagos szürke egér?

Na meg a fenéket...

2014. máj. 20. 14:15
 29/42 A kérdező kommentje:
Igen az olyan féle nőkről beszélek mint VV Seherezádé.
2014. máj. 20. 14:19
 30/42 anonim ***** válasza:

Nem értem hol lattok ti ennyi mű nőt..én egy nagy pláza mellett lakom,gyakran bejárok,szoktam szórakozóhelyre is menni mégse latok tucatjaval ilyeneket..néha van persze eltúlzott smink,szoli,műszempilla stb. de egyáltalán nem tömegével.

A "mű" nők legalább nem fröcsögnek az atlagosakra

Ha meg túl sok akkor meg megpróbálom megbeszélni vele.Ki tudja lehet hogy a szerencsétlen önbizalomhianyos 3s így akar tetszelegni..

A mű nő az olyan Voksán Virag szinttől kezdődik.Ajak és mellfeltöltés,szoli,szempilla stb.

2014. máj. 20. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!