Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg így van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hannahhajni kérdése:

Szerintetek tényleg így van?

Figyelt kérdés
A mostani páromba egyből beleestem és állítólag ő is belém de mégis úgy tűnt hogy bár miután járni kezdtünk és szerettük egymást ő még mindig nem lépett túl előző kapcsolatán folyton erről beszélt a séreliről. A számítógépén csomó kép van az exről nem baj mert emlék de nincsenek egy mappába se rakva és rólam meg gyermekünkről nincs csak néhány kép. Továbbá utólag megtaláltam a régi pénztárcáját amit még addig hordott amíg olyan 4 hónapos terhes voltam és benne volt egy közös kép rőla és az exéről! Magával hordozta amikor... Továbbá miután megkérdezte tőlem, hogy jobb e ez a mostani kapcsolatom vele mint a régi mondtam hogy persze én is megkérdeztem ugyan ezt és azt mondta hogy ugyan olyan mint az előző mert akkor is jól érezte magát. Azért azt hittem hogy valamiben esetleg jobb vagyok és a nagy szerelem ha már velem alapított családot szóval nekem ő a nagy ő és neki én nem. Sőt úgy érzem az előző barátnője volt a nagy szerelem neki a kezét is megkérte az enyém mindig nem de mégis mire vár, még egy gyerekre? és ekkor esett le hogy én csak jól jöttem mert már rég szeretett volna gyereket. és úgy tűnik mindegy kitől.összetörte a szívem és most nagyonszarul vagyok.

#átverés #ex #ex-barátnő #nem szeret hazudott
2014. máj. 16. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Elcseszted az ėleted:/
2014. máj. 16. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
most mi van? hisztizel a képek miatt meg azért, mert nem kérte meg a kezed???
2014. máj. 16. 01:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jol latod.

De nem tudom mit tehetnel. :cc

2014. máj. 16. 01:24
 4/7 anonim ***** válasza:
2014. máj. 16. 01:31
 5/7 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

Bocs,de a párod egy idióta(és egy p*cs).

"azt mondta hogy ugyan olyan mint az előző mert akkor is jól érezte magát. "

Aki ilyet mond,annak van némi gond az érzelmi intelligenciájával.Szerintem,ha nem is érzi jobban magát ebben a kapcsolatban,de azért illett volna azt hazudnia,mert létezik kegyes hazugság.

Ha rám hallgatsz,akkor leülsz vele és szépen megmondod neki,hogy amiatt a kijelentése miatt úgy érzed magad,mint valami pótlék.

2014. máj. 16. 01:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem hisztizek és nem az a baj, hogy nem kérte meg a kezem stb. hanem az hogy miért nem és hogy nem volt velem őszinte és egyenes, hanem keményen átbaszott. Viszont amiért semmit sem bánok az a gyönyrű kisfiam akinél jobb dolog úgy sem történhetett volna velem. És mostmár legalább azt is tudom vagy legalább is tudni fogom miután beszéltem vele, hogy hogyan álljak hozzá a kapcsolatunkhoz a párommal.
2014. máj. 16. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Beszéltetek már a dologról? Mit mondott a párod?
2014. máj. 16. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!