Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus "jófiú" vagyok, hogy lehet ezen változtatni?
Amit az emberek elképzelnek a tipikus "jófiú" jelző alatt az mind én vagyok, egyszerűen ilyen a személyiségem és már nagyon zavar.
Én vagyok az aki a boltban kérés nélkül segít ha valami magasan van és más nem tudja levenni, aki át kíséri az idős embert az úton, aki nem tud elmenni úgy egy kéregető mellett hogy ne adjon neki egy kis pénzt vagy épp ne érezze baromira rosszul magát amiért nem ad pénzt.
Van feleségem és tőle is többször hallom hogy annyira "jófiú" vagyok amennyire az csak lehetséges.
Nem akarok unalmas, és kiszámíthatató lenni, egyszerűen nem akarok ilyen lenni...
Akinek ez szívből jön, az nem sopánkodik így.
Külső vagy belső kényszer hatására csinálod.
Légy inkább önmagad!
Hogy normális vagy és udvarias vagy, azzal nincs gond, sőt, s ez maradjon is.
Csináld szenvedélyesen a dolgaid, légy jókedvű, bolondozós, vicces, spontán néha, szervezz jó programokat, sportolj.
#4 Igen.A kérdezőnek nem az a baja, hogy ő annyira rendes, hanem az, hogy meghunyászkodó és gerinctelen, nincsenek határai, semmire nem képes nemet mondani.
Ez nem a jó ember, hanem a gyáva ember jellemzője.
Mert te, kerdező kényszerből csinálod ezeket, ez derül ki a leírasodból.
Igazad van. Dobjon inkább azért, mert hirtelen megváltoztál és egy gyökér lettél!
Egyébként ez az idős embert átkísérsz az úton inkább csak rajzfilmekben van. A valóságban qurva idegesek lesznek, ha egy idegen pasi akarja őket kézen fogni. Akinek nehéz a mozgás, az meg elektromos székkel közlekedik, vagy hogy hívják azt a kis négy kerekű mopeded.
Amiket írtál azzal nincs baj.
Mondjuk a kéregetőknek én nem adok. Nem pénzelem a koldus maffiát.
Egyébként meg én is segítek az időseknek. Adakozom is, bár megnézem hova.
Attól még nem vagyok jókislány, sőt 😈😁
Kérdező, az igazi jóság nem ez, amiről írsz. Te csak egy látszatot akarsz fenntartani. De mennyi ilyen ember van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!