Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus "jófiú" vagyok, hogy lehet ezen változtatni?
Amit az emberek elképzelnek a tipikus "jófiú" jelző alatt az mind én vagyok, egyszerűen ilyen a személyiségem és már nagyon zavar.
Én vagyok az aki a boltban kérés nélkül segít ha valami magasan van és más nem tudja levenni, aki át kíséri az idős embert az úton, aki nem tud elmenni úgy egy kéregető mellett hogy ne adjon neki egy kis pénzt vagy épp ne érezze baromira rosszul magát amiért nem ad pénzt.
Van feleségem és tőle is többször hallom hogy annyira "jófiú" vagyok amennyire az csak lehetséges.
Nem akarok unalmas, és kiszámíthatató lenni, egyszerűen nem akarok ilyen lenni...
Odamész az asszonyhoz egy pohár habos kávéval. Mikor ébredezni kezd az illatától, akkor öntsd a fejére a kávét, aztán markolj a hajába, és ordítsd az arcába, hogy xopj le, te R1banc!
Ezzel látja, hogy nem vagy jófiú, meglepő és váratlan lesz, biztos felvillanyozza a kapcsolatot.
Ha van gyerek, ő ugye ezt jobb, ha nem nézi végig. Erre az időre zárd be a fürdőbe, és kapcsold le a villanyt. Hagy érezze a kis köcsög, hogy ki az úr a háznál!
Az álszent és a bunkó között azért van középút 😃
Pedig milyen gyakran leplezik előbbivel az utóbbit...
Ez egy nagy téma, de röviden:
Szubjektív véleményem szerint olyan szintű változás, ami kivezet a jó fiúságból nem érhető el pusztán döntéssel.
Ahhoz egy nagy traumát kellene átélni, ami megváltoztatja az egész világnézeted. Hiszen ahogy látod a világot, ahhoz viszonyulsz. Aki például hisz az őszinte, szereteten alapuló emberi kapcsolatokban, az természetes, hogy ragaszkodni fog a másikhoz. Aki nem hisz benne, az nem ragaszkodik senkihez. Aki pedig abban is hisz, hogy az emberek alapvetően gonoszok, és kihasználnak, az máris a machiavellizmus kapujában találhatja magát, ami a sötét triád egyik tartópillére.
Ha nincs trauma, akkor nincs gyökeres világnézetváltozás. Ha pedig nincs gyökeres világnézetváltozás, akkor csak elméletben leszel rosszfiú. Megpróbálhatsz pl. nagykepűen viselkedni, de rosszul fogod magad érezni, mivel legbelül te abban hiszel, hogy neked jól kellene viselkedni.
Ha a rosszfiúk lelkivilágát vizsgáljuk, akkor azt gondolom, hogy nem feltétlenül önmagukban rosszak, hanem ott is van valamilyen hit, ok a háttérben. Ha pl. megcsalja a nőt, akkor lehet azért teszi azt, mert legbelül abban hisz, hogy a nők megbízhatatlanok. Ha pedig a nők megbízhatatlanok, akkor ő nem tett mást, csak "megelőzte" azt, amit a másik amúgyis tett volna vele. Hát igen, itt már megint a machiavellizmus környékén táncolunk.
Az mindenesetre biztos, hogy a rosszfiú vonzóbb, mint a jó. Talán a legnagyobb különbség abban van köztük, hogy a rosszfiú nem akar másoknak megfelelni, ezáltal pedig erőt sugároz.
Ahogy én látom ez csak akkor gond ha nincsen nőd.
Mert a nők azokat teszik jófiú kategórıába, akik a randi alatt nem tartják a szemkontaktust meg nem merik lesmárolni a nőt.
De neked van feleséged. Nem értem a problémát.
Havonta 1x veszel neki 1 csokor virágot, elviszed vacsizni, utána meg rendesen megdugod mint 1 állat.
És ennyi.
Örökre a tiéd lesz.
Én is az voltam.
Benyeltem egy 10 ev pszichózist az kihozott
A feleséged nem véletlenül a feleséged, szóval neki valszeg így tetszel. Esetleg ha megint megjegyzi, kérdezd meg, zavarja-e, és ha igen, akkor mi. Gyanítom, hogyha picit zavaró is neki, akkor sem az egész fiúság... mert egyrészt randizott veled és hozzád is ment, másrészt meg a közhiedelemmel ellentétben a nők többsége nem megy a bunkó rosszfiúkra. AZ meg pláne nem igaz, hogy rosszfiú = nem kiszámítható (annál kiszámíthatóbb kevés dolog van, amikor vki mindig üt, ha vmi nem tetszik neki, pl. :D). Aztán lehet, kiderül 1-2 dolog, amin tényleg javíthatnál. Nyilván ilyen felületes listázásból nem lehet feltétlen pontos dolgokat mondani, de az ilyesmi okozhat elégedetlenséget:
- ha a feleségre nincs elég figyelmed, a közös életetekre időd vagy pénzed, mert mindenkinek a kérésére ugrasz kérdés nélkül (ha pl. ingyenmelóztatni akar akárki az építkezésén / udvarában / költözésnél; ha folyamatosan pénzt kunyerálnak tőled, és mindig adsz is)
- ha annyira megvisel, hogy épp nem tudsz egy csövesnek pénzt adni, hogy az annyira kiül a hangulatodra, hogy a közösen töltött időt teszi tönkre
- ha nem tudsz kiállni az igazadért vagy őérte, mert ez a "jaj, béke és nyugi mindenek előtt", "nem akarok ebbe belefolyni", "bocs, hogy élek" típusú személyiséged van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!