Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves lányok! Rocker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok! Rocker srác csak rocker lánnyal tud leginkább párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok "híve" annak, hogy szubkultúrához való tartozás alapján válasszunk párt Magunknak. De, úgy veszem észre, hogy a lányok többsége (nem akarok általánosítani) nem ezen a véleményen van.
2009. dec. 27. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát én inkább nőies stilusú vagyok. 2 éve vagyok együtt a barátommal az elején discós volt...bennem is volt pici, de benne sokkal több...idöközben bakancsos hungarista lett én meg még mindig tüsarkúban topogok... nem mondom h mindig tetszik ahogy felvan öltözködve, és azt se hogy nem tudnám elképzelni más ruhában...dehát igy szerettem meg..már nincs mit tenni:)Bár szómiszó furcsán mutatunk néha egymás mellett...

De szerintem rocker is észre vesz más lányokat... tehát nem hiszem el h pl csak a hasonló stilusúakat nézi meg, és pl egy srácnak nem akad meg a szeme egy bályosan mosolygó nőies alakon.

2009. dec. 27. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát én sok féle stílust szeretek és érzek magaménak, a volt barátaim mind különbözőek voltak, de megvolt mindben a közös pont : a zene. Ha külsejében nem is passzol hozzád a jány, legalább személyiségében legyen vmi párhuzam. Mindig megvolt az ideál, de soha nem 1ezett az aktuális barátommal:D Mindig a személyisége fogott meg, sztem az a döntő. 21/L
2009. dec. 28. 06:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Te jó ég, dehogy! Huszonéves korban szerintem ennek már nincs olyan sok jelentősége. Ismerek huszonéves rocker házaspárt is, meg van olyan pár is, ahol az egyik fél rocker. Szerintem ez nem számít.

23 évesen nálam is kritérium volt a rockerség (igen, kicsit későn érő típus vagyok, ez tény). Össze is jöttem egy trúmetálos pasival. Hát az volt az a kapcsolat, ami rádöbbentett arra, hogy vannak fontosabb dolgok egy kapcsolatban, mint az, hogy azonos stílusunk legyen. Azóta már nem számít ez nekem (mondjuk annak csak örülök, ha szereti ezt a zenét, mert én is, csak [már] nem látszik a kinézetemen).

25/N

2010. dec. 1. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!