Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Rocker srác csak rocker lánnyal tud leginkább párkapcsolatot kialakítani?
Hát én inkább nőies stilusú vagyok. 2 éve vagyok együtt a barátommal az elején discós volt...bennem is volt pici, de benne sokkal több...idöközben bakancsos hungarista lett én meg még mindig tüsarkúban topogok... nem mondom h mindig tetszik ahogy felvan öltözködve, és azt se hogy nem tudnám elképzelni más ruhában...dehát igy szerettem meg..már nincs mit tenni:)Bár szómiszó furcsán mutatunk néha egymás mellett...
De szerintem rocker is észre vesz más lányokat... tehát nem hiszem el h pl csak a hasonló stilusúakat nézi meg, és pl egy srácnak nem akad meg a szeme egy bályosan mosolygó nőies alakon.
Te jó ég, dehogy! Huszonéves korban szerintem ennek már nincs olyan sok jelentősége. Ismerek huszonéves rocker házaspárt is, meg van olyan pár is, ahol az egyik fél rocker. Szerintem ez nem számít.
23 évesen nálam is kritérium volt a rockerség (igen, kicsit későn érő típus vagyok, ez tény). Össze is jöttem egy trúmetálos pasival. Hát az volt az a kapcsolat, ami rádöbbentett arra, hogy vannak fontosabb dolgok egy kapcsolatban, mint az, hogy azonos stílusunk legyen. Azóta már nem számít ez nekem (mondjuk annak csak örülök, ha szereti ezt a zenét, mert én is, csak [már] nem látszik a kinézetemen).
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!