Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Elég kicsinyes dolog, de még is zavar.. A barátommal egy éve vagyunk együtt, volt régen egy barátnője, aki csuda szép volt tényleg, női szemmel is. És fészen is nagyon sokszor nézi, meg a képeit, és ez zavar. De sajnos nem csak őt, hanem más lányokat is, de előttem ezt letagadja, de ott van az előzményekbe. Én csunyának tartom magam, így kicsit bánt :/ Meg én nem olyan vagyok, mint az előző barátnői, hanem kövérebb és nem olyan szép az arcom :/

Szerintetek mit csináljak? Nagyon zavar :/ az utcán is megbámul szó szerint megbámul egy szép nőt, akár mellettem is... Jó, én is megnézek egy helyes pasit, de nem bámulom, mint ő :s

2014. máj. 7. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
nyomd ki a szemét és akkor garantált sikered lesz :D
2014. máj. 7. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki , hogy erzel!:)

De biztos gyonyorubbnek tart az exeinel kulonben nem veled lenne hanem veluk :)

Szoval hidd el jobb vagy az exeinel!!:)

2014. máj. 7. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondd el neki az ezzel kapcsolatos érzéseidet.Azt,hogy bántó néha,ahogyan mind az utcán,mind a neten nyálat csorgat.Nézni azt lehet persze,de a nyálcsorgatás,bámulás már fájó tud lenni.Ezt tudatosítsd benne.Ha ezután sem érdekli,neked mi nem esik jól,akkor nem tisztel igazán.

Egyébként volt hasonló eset nálam is,csak ott ex nem volt képben.Miután megkértem,hogy ezt ne csinálja ilyen formában,mert szar érzés,felhagyott vele,és ezt konkrétan tudom is.Szóval innentől csak rajta múlik,érdeklik-e az érzéseid.

2014. máj. 7. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Szóval zavar, hogy önértékelési problémáid vannak, és nem tudod elviselni, hogy a pasid más csajokat is megnéz az utcán nem csak téged. Nem tudod elfogadni, hogy ha másra néz akkor nem téged lát, és hogy más lányok képeit nézegeti ahelyett, hogy téged nézne. Hát, én lehet, hogy elgondolkoznék a helyedben, hogy vajon miért is van együtt veled, még a végén rájössz, hogy lehet van benned valami olyan amit szeret/tetszik neki, és nem a külsőt veszi elsőszámú szempontnak a párkeresésben, hanem valami mást.
2014. máj. 7. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!