Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miattam beverte a fejét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam beverte a fejét a barátnőm, ezért távolságtartó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő vágyott arra, hogy szex előtt rendesen be legyen dobva az ágyba, csak ez egy kicsit félresikerült. Mondjuk úgy, hogy bár ez inkább egy hevesebb ágynak döntés volt, a rossz célzásom miatt kicsit túlment a dolog, és megfejelte az ágykeretet.

Baja nem lett, de rendesen fájt neki, sírt is. Közölte, hogy ez nagyon kiábrándító volt. Azóta (két napja) nem akar szexelni, eltolja a kezem, ha simogatom, tök mindegy, hogy az most épp az arca, vagy a combja, kettesben meg sem puszilgatom.

Bocsánatot kértem tőle, normális velem, de azóta nem igazán hagyja, hogy hozzáérjek, és ő sem ér annyiszor hozzám, mint előtte.(Ebbe beleértve az öleléseket is)

dec. 12. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Én őszintén szólva szakítanék. Lehet lepontozni.

Szeretetre alapuló, hosszú távú kapcsolatban egyáltalán nem tartom normálisnak ezt a viselkedést egy véletlen baki miatt, pláne, ha ő kérte az ágyban döntést.

Volt már részem ennél rosszabb szexbakiban is, és soha nem reagált így a párom, sem pedig én.

dec. 12. 22:24
 2/11 A kérdező kommentje:

#1 Elhagyni nem akarom, mert szeretem.

Kérni nem kérte, hogy na akkor vágjam be az ágyba, csak korábban többször említette, hogy izgatja a dolog. Nekem meg most spontán jött, hogy miért is ne.

dec. 12. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Nekem ugyan nincs ilyen 'dobjanakbeazágyba' hülyeségem, de hatványozottan nem lenne ha fa ágytámla lenne mint ebben az esetben, és nem mondjuk kárpitozott-párnázott. Én akkor sem kérném hogy dobjanak be az ágyba, de mindenesetre nem lehetne ilyen öngyilkossági kísérletnek nevezni mint ebben az esetben, ami egyébként szerintem csak egy szoki kamukérdés :D
dec. 12. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

"Elhagyni nem akarom, mert szeretem."

Te bajod.

dec. 12. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Miért nem dobtad a falnak? Egyszerűbb lett volna.
dec. 13. 04:33
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Gyerekes hiszti... Majd megunja.
dec. 13. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Nevetséges ami ezen az oldalon megy. Nem értem, hogy ez trollkodas (mert, hogy nem vicces, az tuti), vagy egyenes rosszindulat, de mi az, hogy azonnal szakíts?! Jesszus. Csak hagyni kell neki egy kis időt, aztán majd helyre jön. Most kicsit még friss ez az emlék, majd helyre jön.
dec. 13. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is gyerekes hiszti. Mi az hogy ezután nem akarja egyáltalán hogy hozzáérj? Nem túlzás ez egy kicsit? Mert szerintem nagyon. Adj neki pár napot még ha ezek után sem változik a hozzáállása akkor keressen magának olyan párt aki hímes tojásként vigyázza minden lépését és nem bakizik sose.
dec. 13. 11:40
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

7

Nem gondolom magam nevetségesnek. Pont az a helyzet, hogy sok itteni incellel/femcellel ellentétben nekem van "némi" párkapcsolati és szexuális tapasztalatom, emberismeretem, és ezért gondolom azt, hogy aki egy véletlen baki miatt így kikészül, hogy napokon át úgy viselkedik, mintha valamivel ténylegesen halálosan megbántotta volna az illető, egyből még az érintésektől, ölelésektől is, meg kiábrándultságot érez, azzal nem stimmel valami.

Elég valószínű, hogy fogalma nincs sem a szeretetről, sem a realitásról, és még egy hisztérika is.

dec. 14. 01:32
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 én nem mondanám ezt ilyen hatalmas kikészülésnek. Most szerintem az teljesen érthető, hogy rossz passzban van emiatt, de alapvetően ugyanúgy viselkedik vele, csak az érintést kerüli. Ami szerintem néhány napig nem a világ vége. Kellemetlennek érzi, majd elmúlik. Ilyenkor teret kell hagyni a másiknak, nyilván nem hetekre meg hónapokra, de pár nap. Nem kell ezt ennyire túldramatizálni. Pláne ha ezt hánytorgatják fel neki, hogy ez túlzás. Szerintem az is túlzás, ha valaki emiatt szakítani akar.
dec. 14. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!