Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időt adjak neki, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adjak neki, mikor keressem legközelebb?

Figyelt kérdés

A barátnőm az elmúlt 5-6 napban eléggé magába fordult, mivel 2 hónapja olyan helyen kell laknia, ahol utál lenni és sz*rul is bánnak vele. Nagyon magába fordult, távolságtartó lett, nem engedi, hogy megfogjam a kezét. Felajánlottam, hogy segítek neki bármiben, de nem fogadja el a segítséget. Egyre rosszabbul van ott. Nem szeretne beszélni és találkozni sem senkivel, velem sem :( Teljesen visszautasít. Össze van zavarodva, annyira, hogy azt se tudja szeret-e még. Azt mondta, hogy ne beszéljünk, ne is találkozzunk. Időt kért, majd keres. Nagyon félek attól, hogy egyre távolabb kerülünk egymástól és a végén el fogom veszíteni. Nagyon szeretem! Nagyon szeretnék neki segíteni, de nem hagyja.

Mennyi időt érdemes neki adni? Mikor kereshetem, ha nem keres?

21F (Ő 29)

2017. szept. 15. 07:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Közeledik a szülinapja, lehetséges, hogy ez is "súlyosbít" a helyzeten? Meglepetéssel készültem már neki, nem tudom, hogy fog reagálni rá, ha ilyen marad.
2017. szept. 15. 07:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Te ebben a szituban csak támogató lehetsz (legyél mindig segítőkész). Úgy tűnik, hogy maga akarja megoldani a problémát. de lehet van más baj is. Gyanús nekem, hogy nem emiatt távolodott el tőled. Ez csak indok.
2017. szept. 15. 07:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz, hogy mást szeret, akk az nem igaz. Tudom, hogy engem szeret, nincs más neki. Csak rám és az unokatestvérére számíthat.
2017. szept. 15. 08:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet külső szakember segítsége kell, mert te nem tudod megoldani a problémáját.
2017. szept. 15. 08:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Minden az egyensúlyra törekszik, így ezzel a tettel ő is. Tehát valami súlyos dolgot kompenzál. Nem hinném, hogy normális vagy egészséges lenne amit csinál, de ugye önálló ember, így szíve joga...

De most te 5-6 napról beszélsz amúgy? Mert 5-6 napnyi hangulatingadozásért felesleges még a poszt is. Bőven belefér. Hagyd békén, mond meg neki érthetően, hogy keressen ha úgy érzi (ezt az eltávolodás dolgot meg engedd el, nem a tulajdonod, ha pedig menni akar tőled akkor menjen -> ezt csak azért írom mert a birtoklás egy ilyen szituban a létező legrosszabb (!) dolog)

Kérdésedre a konkrét válasz: annyi időt amennyi kell neki. Nem lehet így meghatározni. És keresd mondjuk minden héten egyszer.

2017. szept. 15. 09:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Viberen folyamatosan (10 percenként) megnézi a beszélgetésünket. Ezt miért csinálhatja? talán várja, hogy írjak neki?
2017. szept. 15. 09:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Írjál neki, ha nem reagál akkor meg hagyd, mert időre van szüksége. Ha meg nem keres, akkor te se keresd mert nem érdekled.
2017. szept. 15. 09:53
 8/15 anonim ***** válasza:
szar dolog szexmunkásnak lenni... :/ de ha kell a pénz??
2017. szept. 15. 10:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Milyen szexmunkás? Nem k..va, ha erre gondolsz...
2017. szept. 15. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Kényszeríti valaki a barátnődet, hogy ott lakjon, ahol lakik? Fogva tartják? Ha senki sem kényszeríti, akkor jöjjön el onnan és problem solved.
2017. szept. 15. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!