Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adjak neki, mikor keressem legközelebb?
A barátnőm az elmúlt 5-6 napban eléggé magába fordult, mivel 2 hónapja olyan helyen kell laknia, ahol utál lenni és sz*rul is bánnak vele. Nagyon magába fordult, távolságtartó lett, nem engedi, hogy megfogjam a kezét. Felajánlottam, hogy segítek neki bármiben, de nem fogadja el a segítséget. Egyre rosszabbul van ott. Nem szeretne beszélni és találkozni sem senkivel, velem sem :( Teljesen visszautasít. Össze van zavarodva, annyira, hogy azt se tudja szeret-e még. Azt mondta, hogy ne beszéljünk, ne is találkozzunk. Időt kért, majd keres. Nagyon félek attól, hogy egyre távolabb kerülünk egymástól és a végén el fogom veszíteni. Nagyon szeretem! Nagyon szeretnék neki segíteni, de nem hagyja.
Mennyi időt érdemes neki adni? Mikor kereshetem, ha nem keres?
21F (Ő 29)
Minden az egyensúlyra törekszik, így ezzel a tettel ő is. Tehát valami súlyos dolgot kompenzál. Nem hinném, hogy normális vagy egészséges lenne amit csinál, de ugye önálló ember, így szíve joga...
De most te 5-6 napról beszélsz amúgy? Mert 5-6 napnyi hangulatingadozásért felesleges még a poszt is. Bőven belefér. Hagyd békén, mond meg neki érthetően, hogy keressen ha úgy érzi (ezt az eltávolodás dolgot meg engedd el, nem a tulajdonod, ha pedig menni akar tőled akkor menjen -> ezt csak azért írom mert a birtoklás egy ilyen szituban a létező legrosszabb (!) dolog)
Kérdésedre a konkrét válasz: annyi időt amennyi kell neki. Nem lehet így meghatározni. És keresd mondjuk minden héten egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!