Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időt adjak neki, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adjak neki, mikor keressem legközelebb?

Figyelt kérdés

A barátnőm az elmúlt 5-6 napban eléggé magába fordult, mivel 2 hónapja olyan helyen kell laknia, ahol utál lenni és sz*rul is bánnak vele. Nagyon magába fordult, távolságtartó lett, nem engedi, hogy megfogjam a kezét. Felajánlottam, hogy segítek neki bármiben, de nem fogadja el a segítséget. Egyre rosszabbul van ott. Nem szeretne beszélni és találkozni sem senkivel, velem sem :( Teljesen visszautasít. Össze van zavarodva, annyira, hogy azt se tudja szeret-e még. Azt mondta, hogy ne beszéljünk, ne is találkozzunk. Időt kért, majd keres. Nagyon félek attól, hogy egyre távolabb kerülünk egymástól és a végén el fogom veszíteni. Nagyon szeretem! Nagyon szeretnék neki segíteni, de nem hagyja.

Mennyi időt érdemes neki adni? Mikor kereshetem, ha nem keres?

21F (Ő 29)

2017. szept. 15. 07:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tud sehová se menni
2017. szept. 15. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem tud hova menni? Hozzád? Szüleihez? Barátaihoz? Másik lakás?
2017. szept. 15. 13:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Van 2 kis kutyája és ezért nem tud menni sehová. Hozzánk se tud jönni a kutyák miatt, meg nem is akarna jönni, mivel a szüleimmel lakok. Anyukája már sajnos meghalt, csak az alkoholista apjánál tud lenni. Más választása nincs. Nem fogad el semmilyen segítséget, ennyire magába zárkózott.
2017. szept. 15. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, szóval kényelmesebb sajnálni magát, mint a megoldáson dolgozni. Vagy van már valami terve hogy mászik ki a kakából? Ha nincs és nem is akar kimászni a gödörből, nem tesz konkrét lépéseket, akkor nem tehetsz semmit. Csak azon lehet segíteni, aki hagyja. Az a Te türelmedtől függ, mennyit vársz rá. Én talán 1-2 hónapot várnék, hogy összeszedje magát és legalább megmondja, mi történt.
2017. szept. 15. 13:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Folyamatosan keres munkát, rengeteg helyre beadta már a CV-jét, de még sehonnan sem jeleztek vissza neki. Próbálkozik
2017. szept. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!