Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tetszik nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tetszik nekem, de ő elég passzív lett az utóbbi időben, de nem mondja, hogy ne keressem.

Figyelt kérdés

Bókolok neki, meg céloztam már rá, hogy tetszik nekem, de úgy még igazából nem mondtam neki, hogy kedvelem.

Mostanában nem igazán akar velem beszélni. De nem mondja, hogy ne keressem.

Van neki pasija, igaz kint dolgozik külföldön.

Mondjam meg neki komolyan, ne csak ilyen célzásokkal, hogy mit érzek iránta? De szerintem elfog küldeni a fenébe. de legalább kimondja és nem az időmet rabolja.

Ha két ember szereti egymást akkor igazából nem kellene így elmondani neki, megértené abból amit teszek?!?

2017. júl. 9. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Van pasija. Keress egyedülállót.
2017. júl. 9. 15:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja van neki, legalább 5 éve kint van, egy évben 3 szor találkoznak. A pasinak kint nincs neki új csaja?
2017. júl. 9. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
És? Ez nem jelent semmit. Van valakije, valószínűleg ragaszkodnak egymáshoz, csak nincs alkalmuk többet találkozni. Ha akarna tőled valamit, már lépett volna.
2017. júl. 9. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha kellenél neki,nem lenne passzív...tiszta sor.
2017. júl. 9. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, semmit nem veszíthetsz ha elmodod neki és rákérdezel, h ő miként látja vagy hogyan gondolná
2017. júl. 9. 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:
De az elején egészen másképpen viselkedett!
2017. júl. 9. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak jófej akart lenni, és nem akart többet, csak miután kiderült, hogy te igen, ő visszavonulót fújt, hogy még véletlenül se érthesd félre a viselkedését, amit ő nem flörtölésnek szánt.
2017. júl. 9. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki távolodik és / vagy passzív lesz, nem rohanunk utána. Annak oka van:

a, megérezte, hogy te többet akarsz, ő pedig nem, az ok lényegtelen (pl. barátja van)

b, az elején érdeklődött, de ahogy elkezdett megismerni, egyre kevésbé érdekelted, a további nyomulás tovább ront a helyzeten

c, sosem érdekelted igazán, ego növelésre kellettél

d, olyan élethelyzete van, amibe új tag, új körülmény jelenleg nem fér bele

e, új férfi/nő került a képbe, és jobban érdekli (ex, új tagok)

Továbbá:

-Pusztán a tény, hogy keresed, és bókolsz neki pontosan egyértelművé tette számára, hogy kedveled. Felesleges mondani.

"nem mondja, hogy ne keressem" -> Mert abban bízik, hogy rájössz magadtól is. Én rájöttem.

"Van neki pasija" -> Alapból hagynod kellene a nőt ilyen esetben.

"Mondjam meg neki... mit érzek iránta?" -> Ha hülyét akarsz magadból csinálni, és minél kevesebb esélyt hagyni magadnak a jövőben, akkor mindenképpen.

"de legalább kimondja és nem az időmet rabolja." -> A hallgatás, távolodás, passziválódás is kommunikáció. Na, szerinted mit kommunikál ezzel? Igen, nem érdekled. Az idődet te magad raboltatod, neki semmi köze hozzá. Már rég új nőkkel kellene ismerkedned.

Így van, a cselekvés a fontos, nem az , hogy ki mit mond. Passzív, nem érdekled. Bunkó nem akar lenni, nem akar megbántani, ezért nem fogja mondani, hogy ne keresd. Továbbá pasija van. Teljesen egyértelmű a helyzet, csak okokat, kifogásokat keresel, és racionalizálni próbálsz, a fejedet a homokba dugod.

Hagyd, ne keresd többet, ismerkedj más nőkkel. Ha majd akar, akkor keres, de ne erre várj. Éld az életed, fejlődj, randizz másokkal.

33F

2017. júl. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!