Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki, hogy ne keressem?
Van egy buszsofőr, akiért odáig és vissza oda vagyok. Beszélgettünk is elég sokszor. Egyszer elmentem vele Nagyarra, és úgy adta ide a jegyet, hogy összeért a kezünk. Folyamatosan néz, s én is nézem. Mindig próbálja magára felhívni a figyelmemet, de én már nem akarok rá figyelni. De nem bírom ki. Tudom, hogy melyik buszokat szokta vezetni, és soha sem bírom ki, hogy akkor ne menjek be azzal a busszal. S ezt nem akarom. Múltkor is látta, hogy egy haverom a fenekemre csapott, és erre bevágta a durcit, minden. De nem volt köztünk semmi sem, és már nem is akarnám, hogy legyen.
Ezért kérem a segítségeteket, mert nem tudom, hogyan bírjam ki azt, hogy ne keressem, hogy ne menjek azzal a busszal amelyiket ő vezeti, mert ha azzal megyek, akkor folytonosan néz, és én sem bírom ki, hogy ne nézzem. És akkor is folytonosan beszél hozzám, meg ahj:(
Nem jó az egész.:(
Kérlek segítsetek!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!