Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan bírjam ki, hogy ne keressem?
Szerintem ne tedd. Ha ő akar valamit, majd úgy is keres.
Ha felhívod azzal egyfajta módon megalázod magad... tapasztaltam. Engem sose keresett, mindig én rohantam utána. Mindent megtettem, amit bírtam. Én azt mondom, teljesen felesleges. Keress valaki mást.
a kérdező valószínű férfi (lesül az írásából :D ) .
Én is ezen vagyok csak egy 4 éves kapcsolatnak lett vége,a lány dobott az indok hogy a sok tanulás mellett a kapcsolatunk teher lenne meg a többi össze vissza magyarázkodás :D .Én is alig bírom ki hogy ne keressem ... Írtam neki kétszer a másodikra válaszolt de úgy döntöttem hogy ha válaszolni fog nem írok vissza neki,nehéz de meg kell tenni hogy tudd valóban szeretett-e .Nekem sem esik jól,hogy ennyi együtt lét után egyik napról a másikra lettünk egymás szemébe úgymond idegenek...
Én arra szavazok hogy lány :)
De lényegtelen, az a legnagyobb bajod amit te is írtál, hogy egyedül maradtál, unalmas szürkék a napjaid és most az kell ami nem is annyira jó, de jobb mint a semmi...De amíg vele vagy csak elfoglalva addig nem is lesz jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!